Fotbal judetean

Puncte de la noul președinte: Victoria Felnac – Voința Mailat 5-3





Stelele par să se (re)alinieze la VI-FE. După o perioadă de incertitudine, finalizată cu demisia președintelui Dan Ristin, echipa lui Cuedan s-a pus pe linia de plutire cu un succes semnat de noul președinte. Oliver Felnacichi a venit de pe bancă în minutul 78 și a înclinat balanța în favoarea echipei sale, care se afla și cu un om în minus în acel moment pe teren.

O primă jumătate de oră destul de seacă nu lăsa să se întrevadă un meci cu nu mai puțin 8 goluri. Echilibrul a fost rupt de o execuție de kinogramă a lui Herlo, din afara careului, favorizată de o preluare greșită a lui Cheșa. Era minutul 32, pentru ca după alte trei minute să vină și golul doi pentru gazde. „Soabi” Ghiță a căzut în careu în duel cu Nedea și tot el a marcat de la punctul cu var. Mailatul a reacționat imediat (min. 37) tot dintr-un penalty la hențul comis de Baroti și transformat de Mateucă.

Repriza s-a reluat de la scorul de 2-1, dar sârbul Brozbic a profitat de adormirea defensivei gazdelor și a înscrs cu capul din centrarea lui Herlo. Voința nu s-a descurajat nici la 1-3 și, profitând și de eliminarea pentru două „galbene” a lui Sabău, au restabilit egalitatea în minutele 69 și 71. Mai întâi, Chepețan a țintit perfect colțul lung, iar apoi I. Crișan a plasat inteligent mingea pe lângă Matenț din poziție perpendiculară. În mod normal, cu un om în minus, gazdele ar fi trebuit să fie mulțumite cu remiza, dar acest lucru nu a fost valabil și pentru noul președinte al clubului. La doar 2 minute de la intrarea pe gazon, Oliver Felnacichi a primit o pasă filtrantă de la Dachin, și l-a executat simplu pe Lazea. Dar, nu s-a terminat aici, căci Felnacichi a pus latul la centrarea lui Țugulescu și a risipit orice emoții încă din minutul 88: 5-3, scor cu care s-a și terminat meciul.

Cu cele trei puncte luate astăzi, VI-FE a urcat două poziții în clasament, una dintre formațiile întrecute fiind chiar adversarul de azi. „E o coincidență fericită că am debutat ca președinte cu două goluri într-un moment greu, în care echipa avea mare nevoie de puncte. Victoria este a băieților, eu doar mă bucur că am putut ajuta și că am confirmat faptul că nu sunt probleme la Felnac și totul decurge normal. Au și venit spectatori mai mulți ca altădată și asta ne bucură suplimentar, fiindcă unul dintre scopurile noastre este și acesta, să-i aducem pe felnăcani la fotbal. Era păcat să pierdem două puncte astăzi, după ce am condus cu 3-1 și am luat două goluri pe greșeli personale. Mergem cu încredere și la Șimand, dar așteptăm cu real interes și data de disputare a restanței de la Curtici. Vrem să facem cât mai multe puncte până în iarnă pentru a ieși din subsolul clasamentului”, ne-a mărturisit Oliver Felnacichi.

Mihai Roșca a amânat întâlnirea cu primul său succes pe banca Voinței și rămâne cu un singur punct cucerit din 9 posibile. „Nu e posibil să egalezi la 3 și apoi să primești două goluri în superioritate numerică. Am crezut că vom marca automat cel puțin un gol dacă ne avântăm în atac și a fost exact invers. Trebuia să avem răbdare până la final, să ne măcinăm adversarul și – până la urmă – tot am fi înscris sau cel puțin nu am fie pierdut acest meci. Așa, însă, ne-am expus inutil, pot spune că am fost foarte naivi. Ne lipsesc doi-trei jucători pe unele posturi cheie, căci în rest echipa este pregătită să se bată cu oricine în acest campionat. Sper ca o victorie, care să vină chiar etapa viitoare, să ne dea moral și încredere și să mai facem puncte până la pauza competițională”, a menționat tehnicianul Mailatului, care a preluat echipa „alb-verde” de la Radu George în urmă cu trei săptămâni.

Formații:

Felnac: Matenț – Țugulescu, Brozbic, Moisă, Sabău – Baroti (83 Bogdan), Adam – Vulpoi (78 Dachin), Ghiță, Meszaroș (78 Felnacichi) – Herlo (71 Gabor).

Mailat: Lazea – Cheșa, Bălă, Ciucifara, Turcan (83 Ungureanu) – Caba, Nedea, I. Crișan – Chepețan, Mateucă, A. Oros (56 Roșu).

Arbitri: Daniel Burcă – Alina Mihoc, Cristian Cășuț.

Observatori: Gabor Biro, Iosif Lovas









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button