Șoimii Lipova

Golul frumos al lui Popa a contat doar pentru statistică în cel de-al treilea eșec consecutiv al Lipovei: „Depinde doar de noi cum reușim să spargem ghinionul”





Luna octombrie a adus în contul celor de la Șoimii Lipova un singur punct în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a, drept pentru care „alb-albaștrii” au ajuns în  „zona nisipurilor mișcătoare”. Remiza cu liderul Șirineasa dădea speranțe pentru partidele ce urmau să vină, dar Giarmata, Filiași și Craiova II au dat cu un gol mai mult decât trupa lui Flavius Sabău. Antrenorul „șoimilor” vorbește doar despre o criză de rezultate, nu și una de joc, iar prestațiile elevilor săi din ultimele partide acasă îi susțin afirmațiile.

Cu „satelitul” lui CSU s-a jucat binișor, echipa a revenit de la 0-2, prin reușitele semnate Trabalka și Sergiu Popa, dar concluzia le-a aparținut oltenilor. Astfel, bucuria „decarului” lipovan s-a risipit după ultimul fluier al arbitrului. „Am dat gol dar, din păcate, nu a fost de ajuns. Am jucat bine și astăzi, la fel ca și la Giarmata și cu Filiașiul, dar am pierdut din nou. Noi ne-am băgat în pasa asta proastă, tot noi trebuie să ne scoatem. Vom face tot posibilul să câștigăm meciul următor, la Ghiroda, în fața unei echipe mai apropiată de nivelul nostru. Am ajuns la trei înfrângeri consecutive, trebuie să vină și victoria pentru a ridica și noi capul din pământ. Apoi, nu va fi ușor nici apoi acasă cu Reșița, echipă ce se bate la primele locuri. Depinde doar de noi cum reușim să spargem ghinionul și trebuie să o facem cât mai repede”, a spus Popa, aflat la al patrulea sezon în tricoul nou promovatei din județul Arad.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button