Fotbal judetean

VI-FE se îmbracă în „galben-negru” în deplasare





E perioada noutăților la Victoria Felnac. Schimbarea președintelui a venit la pachet cu prima victorie în campionat după două luni de zile, semnată chiar Oliver Felnacichi, pentru ca astăzi, divizionara a patra să intre în posesia unui rând nou nouț de echipament.

Marca „Luanvi”, tricourile „galben-negre” și șorturile negre au fost sponzorizate de Silviu Turc, în baza relației de amiciție cu Dan Cuedan. „Avem o relație veche de prietenie, ne-a mai sprijinit și la Pîncota chiar în sezonul promovării în Liga 2-a, dar și după aceea. A aflat că-mi doresc să fac lucrurile să meargă la Felnac și m-a surprins cu acest echipament, ce e foarte binevenit în meciurile din deplasare”, a spus antrenorul lui VI-FE.

După succesul de sâmbăta trecută cu Mailatul, felnăcanii au sărit două locuri (până pe 12) în clasamentul Ligii a 4-a la fotbal, iar în weekend speră la un rezultat pozitiv și la Șimand. În plus, trupa lui Cuedan mai are de jucat și cu Frontiera Curtici, meci restant din etapa a zecea.









5 comentarii

  1. Tastezi tampenii . Silviu chiar iubeste sportul si ajuta multe echipe . Ca unii au fost nesimtiti si s-au laudat cu lucrurile luate de el ca ar fi de la ei mi se pare normal sa fie deranjat omul .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button