UTA Arad

Blestemul atacanților la UTA: Când Curtuiuș și-a ispășit suspendarea, Florea a devenit indisponibil! Vești bune de la Grahovac





Echipa fanion a Aradului s-a pricopsit cu o criză a atacanților în acest an competițional. După plecarea lui Dan Roman, UTA a rămas Marius Curtuiuș timp de o lună de zile, însă venirea lui Daniel Florea părea că echilibrează situația în avanposturi. La Sebiș, în Cupă și cu Pandurii, cei doi păreau că vor da randament maxim, după care a urmat derby-ul șters de la Timișoara. Florea resimțea primele probleme medicale, iar Curtuiuș era eliminat de pe teren după un conflict cu Mera.

Au urmat trei etape de suspendare pentru Marius Curtuiuș, timp în care Florea a reușit două goluri cu Miroslava și o prestație destul de bună la Suceava. A ieșit, însă, accidentat după un duel cu portarul Began, iar verdictul medicilor este entorsă de genunchi, cu întindere de ligamente. Fotbalistul a primit repaus total și e clar că va rata meciul de sâmbătă dimineață, de la Șiria, cu Luceafărul Oradea, astfel că revenitul Curtuiuș rămâne singurul „vârf” de meserie apt. Iar situația s-ar putea prelungi și până la „intermediara” de săptămâna viitoare, când arădenii o înfruntă pe Ripensia, la Timișoara.

Altfel, vești bune vin de la Branko Grahovac. Portarul bosniac, care a acuzat o ruptură fibrilară înainte de meciul cu Miroslava, s-a antrenat normal în această săptămână și ar trebui să fie pe gazon sâmbătă. În schimb, Barna e indisponibil după fisura suferită la nas, în timp ce mijlocașul Cârstocea s-a antrenat separat și are și el șanse mici să fie bun de joc cu orădenii.

FOTO: UTA Media Design

15 comentarii

  1. Titlul articolului ” Blestemul atacantilor la UTA ” este impropriu. Mult mai potrivit ar fi ” Incompetenta manageriala la UTA ” !!! Nu am vazut nicio echipa de liga a II a care se respecta sa aiba in lot doar doi atacanti. Dar la UTA daca Atletico nu are nimic valoros , vorba romanului : ” Las’ ca merge si asa ” !!! Pana unde, pana cand ? Locul din clasament vorbeste despre managementul de la UTA !!!
    P.S. In ce calitate s-a prezentat mister Meszar la intalnirea cu suporterii Ut-ei ???

    0
    0
    1. Asa percepeam și eu o veste buna legata de bosniac, și anume că ne părăsește! Nu a adus nici un plus , din contră daca Miron ne mai scotea la greu, asta nu arata siguranță deloc!

      0
      0
      1. Cit a jucat la Sepsi, Miron a facut-o cu multe greseli, pe greselile lui s-au pierdut ultimile doua meciuri. Eu cred ca in poarta UTA ar trebui sa mearga pe mina tinerilor,si Grahovac a facut gafe mari, unele chiar dubioase

        0
        0
    1. Si de un Ciala,Metcas,Lereter,Brosi,Tisza,Giurgiu,Kukla,Ciorica,Tucudean,Ungur,Maris,Mitu,Duckadam,Sinescu,Coras,Man,Adrian Petre,Rus,Oaida,Melinte,Purece,Ianu,Pit,….,nu ar ajunge spatiul destinatLa cucuvara!In vecii vecilor,amin!
      Avem nevoie nu de vedete acum,ci de caractere puternice!Pe atunci erau jucatori adevarati,care prin caracter au ajuns venerati!Nu prin casete „vidouri si parabilice”!
      Astia de acum vin gata vedete,doar gandind la tricoul UTA-ei si la cascavalul la zi!
      Oricat l-ati condamna pe Meszar,este adeptul ca prima data joci,arati ce poti,apoi vin ei si banii!Si daca si-a incalcat aceste principii,acesta a fost doar unul dintre ele!
      Si asta a inceput de la Laurentiu Rosu!Atunci cand Meszar simtind ca doar motivarea financiara exista,daca va aduceti aminte ce prime ametitoare se propuneau,pt victorii consecutive,pana la 8 ori,prima normala de joc,a spus NU!Degeaba!Rosu a vrut salarii la zi!La Romanica,asa ceva nu se poate!Miroase a cascaval si ai scapat de sub control vestiarul!Asta este!Amenzi pecuniare!Pt ca la mercenari asta conteaza!Banul,ochiul Dracului!
      Jorza,Burla,mereu pedepsiti si trimisi la echipa a 2-a,macar ca….Serios?
      Sa vad eu nervul lui Todea,cu Ciuca,Grahovacz,Scutaru,Buleica,Carstocea,evoluand in Liga 4?Macar asa,de proba!Ca sa nu creada ca sunt imperativ importanti…Sa vezi cum se trezesc la realitate!Sau poate ca la tupeul lor,NU?Posibil!

      0
      0
  2. Domnul Lucian se poate face ceva să votăm după fiecare meci cel mai bun jucător şi cel mai slab? Poate aşa unii trag mai mult de ei şi poate aşa vede conducerea scriptic că unii sunt chiar slabi.

    0
    0
  3. Are dreptate Terente, conducerea a gresit enorm, in momentul in care s-a lasat descoperita pe o pozitie cheie in orice echipa si anume atacul. Din cate stiu ,Sibiul are 7 atacanti , in timp ce UTA are 2…., se incearca fortarea unor junior, care in mod evident, sunt inca departe, de ceea ce a aratat Man sau Petre, Sa se inteleaga, sunt pentru promovarea unor tineri talentati , dar daca vezi ca inca nu pot , folosestei la echipa a doua si cand au acolo 20-30 de goluri , inseamna ca sunt caliti si pot trece la un alt level, pana atunci nu are sens sa incerci experimente, care sunt din start un esec.

    0
    0
    1. Nici chiar 7,dar o echipa care isi propune promovarea nu exista sa nu aiba macar 4 in lot mari si lati,intervin suspendari,accidentari,ai nevoie de un lot care sa iti dea posibilitatea sa inlocuiesti oricand un jucator sau altul.E clar ca lotul a fost facut dupa ureche,acum se vad si rezultatele.

      0
      0
  4. Este o pierdere importanta pt. UTA., Florea,un jucator care se intelege foarte bine in atac cu Curtuius si Hlistei. Sper ca, baietii sa se mobilizeze si sa castige neaparat cu Luceafarul,o echipa in care cu toate ca este pe penultimul loc, este o echipa incomoda care va da totul pe teren pt, un rezultat bun, o echipa care a facut probleme UTA.-ei mai mereu, deci ATENTIE MARE BAIETII !!!

    0
    0
  5. Urmarind toate meciurile Sibiului, am constatat ca pricipalul argument al echipei nu consta in valoarea jucatorilor (Roman a si fost eliminat rapid, echipa rateaza foarte multe ocazii cu atacant singur cu portarul), . ci asezarea in teren, relatziile de loc, disciplina tactica, in care principalul rol il are antrenorul!

    0
    0
  6. Grahovac de ce a mai venit acum o saptamana sa dat accidentat asa brusc ia trecut sau tre sa dea luceafarul golurii

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button