UTA Arad

Todea și vestiarul împart responsabilitatea ratării obiectivului cu Meszar: „Toți suntem vinovați, UTA rămâne sub presiune în orice context”





La începutul acestei săptămâni, suporterii „Bătrânei Doamne” au provocat o întâlnire cu conducerea clubului, în care s-au pus pe tapet cauzele rezultatelor slabe din prima parte a sezonului, ce au dus – în mare parte – la ratarea obiectivului stagional, promovarea directă în Liga 1. Cel care le-a oferit explicații fanilor a fost Alexandru Meszar, care a și transmis un mesaj public pe site-ul oficial al clubului.

Printre altele, părintele proiectului demarat în anul 2013 a spus următoarele: ”Datoria suporterilor rămâne să încurajeze în continuare echipa, mai ales atunci când aceasta este în impas. Un impas cum este și acum, când obiectivul clubului declarat la început de sezon în proporție de 90 % este compromis. Pentru această situație unicul responsabil sunt eu, pentru că în această vară nu mi-am respectat propriile principii stabilite acum patru ani. M-a luat valul și am vrut o promovare sigură, fără baraj. Încă odată s-a dovedit că fotbalul nu este matematică”.

Teoretic, afirmația lui Meszar ar fi trebuit să mai ia din presiunea pusă pe antrenorii și jucătorii „Bătrânei Doamne”, dar Cristi Todea spune că nu e deloc așa. „E nevoie să conștientizăm că UTA e sub presiune în orice context, indiferent de ligă și de rezultate. La UTA trebuie să câștigi săptămână de săptămână, cred avem nevoie de presiune pentru a avea rezultate. Așadar, nu ne creăm alibiuri, mai ales că nu doar conducerea are vină pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Cu toții suntem vinovați pentru situația de față”, precizat Cristi Todea.

Antrenorul „roș-albilor” nu a comentat pe marginea principiilor nerespectate de Meszar, ci a spus doar atât: „Dânsul e în măsură să spună exact la ceea ce se referea. Eu știu doar că principiile domnului Meszar au adus rezultate o bună perioadă de timp. Altfel, și jucătorii care au fost aduși cred că au înțeles de la început că la UTA nu-ți permiți să joci la egal și nici măcar la 1-0, ci trebuie să dai totul. Fiecare și-a dorit mult să câștige fiecare meci, dar, din păcate, nu s-a reușit și am ajuns într-o situație grea”.

Cristi Todea nu știe exact la ce să se aștepte de la fanii „roș-albilor” sâmbătă, la Șiria, cu ocazia vizitei celor de la Luceafărul Oradea. „Cu sigranță, suporterii toate motivele să fie supărați. Cu Pandurii și Mirolava au dat dovadă că sunt cu noi, apoi episodul Afumați a avut din nou un impact negativ asupra lor. Tot ceea ce putem face este să sperăm că vor fi alături de noi în continuare, iar noi să-i facem fericiți”, a adăugat tânărul tehnician.

După 14 runde în prezenta ediție a ligii secunde la fotbal, UTA ocupă locul 12, la 15 puncte distanță un loc direct promovabil și 13 de locul de baraj.









9 comentarii

  1. Eu l-as da afara pe Meszar ala. Cum sa investesti in jucatori prosti si sa ii dai afara pe aia buni. Cum sa te iei dupa Mihalcea ala care numai prost a facut tot si a si disparut. Cum dracu sa ajunga Mihalcea antrenor seccund la Nationala Romaniei ???

    0
    0
  2. Dupa ce au fost scosi de pe ICRTI mai acum vreo 2 luni, zice-se ca zilele trecute s-au dus sa se antreneze la Şiria. Si acolo surpriza: stadionul era inchis. Cate dovezi de diletantism mai trebuie sa ni se ofere?

    0
    0
    1. nu fii rau, s-au antrenat pana la urma la Siria … dupa vreo juma de ora … isi asuma conducerea si banala asta inchidere de la stadionul din Siria, nu-i problema pe langa atatea altele … se mai intampla chestii dinastea si la Real Madrid, CFR Cluj și Craiova …

      0
      0
          1. La Siria nu este prima data,cand omul bun la toate,nea Vasile,sau cum se numeste ingrijitorul stadionului,este disparut,il cauta tot Interpolul Siriei si apare senin spunand ca nu a stiut…..
            Asta sa fie cel mai mare bai!Bine ca nu s-a ierbicidat cu o ora inainte!
            Bine amu,no…..si la Siria exista niste vendete,se pare!
            Dupa meciul cu Miroslava,ceva grupa de tineret asteptau sa intre pe teren,dar ghinion….A intrat tractorul cu masina de imprastiat azot,asa ca…..La loc comanda!:))
            PS:Lucian,esti de loc din Beliu?Inseamna ca ne tragem din locuri invecinate….ce „Praznic de pita noua”,erau prin anii 70-80…..

            0
            0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button