UTA Arad

Biletele depășirii crizei se pot da mâine, la Șiria, în UTA – Luceafărul Oradea





UTA a primit aer cu ocazia celor două succese consecutive în campionat, însă nu putem vorbi despre o linie ascendentă decât în cazul altor două-trei rezultate pozitive. Mâine, de exemplu, arădenii vizează cel de-al doilea succes consecutiv pe teren propriu, lucru ce nu s-a mai întâmplat din primăvara acestui an.

Ca și precedentele două runde, cu Miroslava și Suceava, „roș-albii” vor avea în față o formație aflată sub ei în clasament, pe loc retrogradabil și, deci, avidă de puncte. „Întâlnim o echipă aflată în revenire de formă, a câștigat cu Satu Mare, iar înainte cu o etapă făcuse un meci bun la Călărași și a pierdut la limită cu 1-0. Luceafărul are mulți jucători tineri, dar interesanți în același timp, și dacă e lăsată să joace se poate exprima într-un mod mai bun pentru ei și mai periculos pentru noi. Ne dorim să ne impunem noi jocul, să nu îi lăsăm să-și arate calitățile. De exemplu, Rusu, Antohi sau Codoban, cu care – însă – nu știu care e exact situația, sunt fotbaliști buni de Liga 2-a. Am observat și că uneori joacă și cu patru juniori, ceea ce confirmă faptul că stau bine la acest capitol. E un meci greu și, totodată, foarte important pentru noi”, a menționat Cristian Todea, care nu se va putea baza pe Barna, Florea și Cârstocea (toți trei accidentați) înainte de disputa de mâine dimineață (ora 11). Dinculescu și Filaret nu au prins nici de această dată lotul în timp ce al 18-lea fotbalist care va fi trecut pe foaie va fi ales între Jorza și Prună.

Dincolo, accidentările i-au „furat” lui Cristi Dulca cinci fotbaliști. Este vorba despre Goia, Feher, Ciobanu, Roșu și Tînc, însă fostul internațional are variante de înlocuire pentru ei. „Eu, la fel ca orice antrenor, nu pregătesc niciun meci cu gândul la egal, nu pot să merg să le spun jucătorilor mei că ne antrenăm să scoatem un punct. E clar că vreau victoria la Șiria, mai ales că eu am rămas cu acea zicală de la Rapid, care spune că prefer o bară frumoasă unui gol urât. Pregătim meciul de sâmbătă la victorie, avem nevoie de puncte”, ne-a mărturisit antrenorul orădenilor.

Formații probabile:

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Tănase, Păcurar – Strătilă, Stahl, Hlistei – Curtuiuș.

Luceafărul:  Gakos – Bedea, Balea, A. Mutu, R. Trifu – Al. Dulca, Ţegle, Chiş Toie, Ban – Antohi, V. Rusu.

Arbitri: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț), George Duță (Bacău). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei).

Observatori FRF: Romeo Malac (Timișoara), Dan Monea (Aiud).

Clubul UTA vă informează că transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit. Spre Șiria, autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, sâmbătă dimineață, începând cu ora 9:30. Ultimul autocar va pleca la ora 10:00. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria. Primul va pleca la ora 13:00, iar ultimul la 13:15.

FOTO: UTA Media Design









7 comentarii

  1. din nou cu Adili .Curtuius,Scutaru !!!!! abia ce am cistigat si noi 2 meciuri fara astia . nu stiu ce sa fac ,sa va injur sau sa va doresc bafta ,? oricum pentru UTA, nu pt. jucatori sau conducatori, din inima HAI UTA .!!!

    0
    0
      1. Grahovac, Adili și Scutaru..mă refeream eu.. Curtuius e normal sa joace, va și marca azi cel puțin un gol!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button