National Sebis

Livetext: CSM Lugoj – Național Sebiș 2-0, final





La ora 14, la Lugoj, Sebișul joacă împotriva unei alte formații cu pretenții din seria a IV-a a Ligii a 3-a.

Formații:

Lugoj: Păduraru – Daniel Filip, Miculescu, Radak, Fridrich – Ciubotariu, Lazea – Precupanu, Bozian, Velici – Szekely. Pe bancă: David Filip – Olariu, Mara, Roșie, Mărmăneanu, Dobra, Pădurariu.

Sebiș: Poiană – Poștoarcă, Basic, Dumitrache, Siminic – Pintea, Ruță, Sz. Vereș – Săulescu, Enciu, Tătulea. Pe bancă: Voicilă – Susan, Voinescu, Vlădescu, E. Dică, Petculescu, Ionică.

Arbitri: Vasile Rodină (Ocna Mureș) – Bogdan Vasile (Sibiu), Roxana Recorean (Mediaș)

Observatori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara) – Teodor Biriș (Hunedoara)

Min. 1: A început partida de la Lugoj în prezența a 200 de spectatori. Sebișenii joacă în alb-albastru, iar lugojanii în verde

Min. 5: Lovitură liberă Velici sub bară, a respins Poiană de sub bară

Min. 8: La o greșeală a fundașilor lugojani, Săulescu a scăpat singur cu Păduraru și a tras în portar

Min. 22: Săulescu a primit în careu pe dreapta și a șutat în brațele portarului

Min. 24: Ruță din afara careului pe lângă poartă

Min. 25: Velici a șutat pe jos din afara careului, de pe dreapta, la colțul lung, respinge portarul cu piciorul

Min. 35: După un corner de pe dreapta executat de Bozian, Velici a șutat de la 20 metri lateral stânga, portarul a respins în corner fără alte urmări

Min. 45+1 Pauză.

Min.46 A început repriza a doua. La gazde, C. Padurariu a luat locul lui Velici.

Min. 49: Ruță a șutat de la 25 de metri, pe jos, George Păduraru a prins lângă bara laterală.

Min.55: Lazea a șutat de pe dreapta la colțul lung, mingea a lovit bara laterală și a rămas în teren dar faza s-a răcit.

Min. 60: Schimbare la Sebiș: Dică a intrat în locul lui Szilard Vereș

Min. 62 Friedrich a centrat perfect in careu, dar Szekely a reluat slab cu capul și Poiană a reținut mingea.

Min. 72: Schimbare la Sebiș: Vlădescu a intrat în locul lui Tătulea

Min. 80: Schimbări în ambele formații. La gazde au intrat Mărmăneanu și Marta în locurile lui Precupanu și Szekely. La Sebiș, Ionică joacă în locul lui Enciu.

Min. 82: GOL Lugoj! Bozian a executat pe jos o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, balonul trece printre o pădure de picioare și intră la colțul lung al porții lui Poiană, care e surprins

Min. 83: A început o ploaie torențială la Lugoj

Min. 87: Schimbare la Sebiș: Petculescu a intrat în locul lui Ruță

Min. 89: Sebișenii cer penalty la dou faze în careul gazdelor, de fiecare dată la noul intrat Ionică în duelul cu Miculescu, dar arbitrul lasă jocul să continue

Min. 90+3: GOL Lugoj! Bozian îl mai învinge odată pe Poiană, de data aceasta cu un șut de la 20 de metri sub transversală

Min. 90+4: Lugojul câștigă pe final meciul contra Sebișului, după „dubla” ex-ului Bogdan Bozian, prin două execuții din afara careului









18 comentarii

  1. Daca la pauza in meciul Lugoj-Sebis e 0-0,in schimb tot la pauza in Unirea A-Iulia-Viitorul Ghimbav e 4-0 inca din min.35..!A plouat in Cetate si orice sut e periculos…! Hai Sebisul !

    0
    0
  2. Deci Sebisul a pierdut cu 2-0 la Lugoj,iar la Alba Iulia echipa Unirea a invins cu 10 -0 pe Ghimbav care a adus doar 11 jucatori si din min.67 a fost eliminat portarul din Ghimbav….!

    0
    0
  3. Asa se intampla cand aradenii nu au loc la echipele aradene. Doar conducatorii lor stiu misterul asta !!! De ani de zile am spus ca Bogdan Bozian poate juca la UTA fara probleme. A interesat pe cineva ??? Cine i-a invins azi pe Sebis de fapt ? BOGDAN BOZIAN !!!Fara executiile lui era un 0-0. Felicitari tinere nadlacan !!!

    0
    0
    1. Primul gol a vrut sa centreze in careu si a dat in pământ ,mingea strecurându-se printre pădurea de picioare ,iar golul doi într-adevăr a fost frumos,dar ce sa caute la Uta sa fim serioși ,e un jucător foarte bun dar de liga 3……

      0
      0
  4. Bravo domnul manager,imi dau seama ca tu esti singurul vinovat .Chiar domnul primar nu vede ca nu esti de al nostru?

    0
    0
    1. Daca erai la meci nu ai fi debitat asemenea prosti ,cel mai echitabil era un egal ,Sebisul a fost privată de 2 penalty-uri clare,ocazi imense Săulescu ,Veres iar referitor la foști jucatori care au evoluat 3-4 ani la Sebis si acum evoluează la Lugoj asta e fotbalu ,au stat 3-4 ani la Sebis acum sant la Lugoj

      0
      0
    2. Daca ai simti cu echipa asta ai pune umaru la binele ei. Dar te intereseaza doar propriile tale afaceri si interese!!!! Ce ti.a facut omul asta de il urasti asa???? Te.a facut sa.ti dai seama ca iti e superior????

      0
      0
  5. Ce te face sa crezi ca nu am fost, cand te aperi 70 minute si iesi doar pe contatac nu meriti sa fi la liga 2 .mai ales ca domnul primar spunea ca vrem promovarea.
    A ajuns cojocaru sa faca legea la noi.Domn primar chiar nu vedeti ca isi bate joc de noi?

    0
    0
    1. Din livetext ,reiese altceva „domnule „Vlaicu,se pare ca tu esti din Sebis dar ti cu adversari echipei noastre ,esti de mare „caracter”,astăzi ambele echipe au prestat un joc modest ,care a gafat mai putin a câștigat ,doua echipe frumoase ,Lugojul un oraș mult mai mare ca si orașul nostru……..Bafta ambelor echipe

      0
      0
    2. Dl. Vlaicu RB ce ai demostrat personal din functiile pe care le.ai ocupat? Daca ești mare si tare atunci mai bine nu te ascunde sub anonimat si spune.i primaruluice ai de spus cand stai cu el la cafea. Ar fi mai constit decat sa te ascunzi in spatele tastaturii. Hai NAȚIONAL SEBIȘ! !!!!!

      0
      0
      1. Vezi ca faci o confuzie intre Vlaicu si mine,dar daca vrei o sa-ti raspund:
        1. Sub anonimat te ascunzi tu eu iti raspund de pe numele adevarat.
        2. Am demonstrat pana acum mult mai mult decat tine, si daca nu este asa nu te mai ascunde sub pseudonime sa se poata vedea ce ai realizat tu.
        3. Daca vrei sa fiu mare si tare poate o sa-i spun primarului ( la cafea poti sa stai si tu cu noi, nu ar fi prima data) ce am de spus dar tare mi-e frica ca nu o sa-ti pice tie bine.
        4. Apropo de comentariul sub numele de Vlaicu, consider ca Cojocaru poate raspunde singur, la cat il cunosc eu, nu are nevoie de avocati sub acoperire.

        0
        0
  6. D-le Mircea am inteles de la dvs.ca centralul Vasile Rodina a fost naravas cu Sebisul,el neacordand 2 de 11 m sebisenilor.Eu stiam ca V.Rodina e din Zalau,a ajuns politist la Blaj,dupa care s-a mutat la Cluj,iar AJF Ab avand loc liber pe zona Oc.Mures acest Rodina figureaza ca e din jud.Alba,dar in realitate e din Cluj !Afirm ca V.Rodina nu era fluieras naravas,dar poate ,poate omul se suceste….!Se zice ca uneori ,,carul,, trebuie uns sa nu scartaie,deci luati aminte oameni din fotbal……!@Eu ma gandesc la unii fluierasi naravasi ce vor aplica dreptatea in meciurile UTA-ei….spun asta lui Giro ,ori unii ce m-au muscat uneori….!Hai UTA si succes Sebis ca si acest campionat e unul ratat de ambele echipe !

    0
    0
  7. Incredibil , ce oameni in spatele tastaturi toti sant mari,dar realitatea de zi cu zi ii omoară , cand își dau seama ca sant inutili pe lumea asta , se simt si ei bine criticând ,barfind pe cate unul care cat de cat face ceva ,dar el „omul” din spatele tastaturi e tot timpul mai bun………..

    0
    0
    1. La critica toti sunt buni. Ma 8ntreb de ce nu au curaj sa isi spuna numele adevarat. Noi, cei din galerie o sa sustinem echipa asta indiferent de ce loc ocupa. HAI NAȚIONAL SEBIȘ! !!!!! Nu îi luați in seama dl primar. Sunteți cel mai adevărat primar și aveți o echipă puternica la fotbal. Să moară de ciuda toți invidioșii.

      0
      0
  8. Cei de la Sebis știu să câștige doar atunci când trimit mai bine de jumătate din echipă la Liga a 6-a…..in rest umbră și vis.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button