Handbal

A venit și ziua primului succes extern: ACS Odorheiul Secuiesc – Crișul Chișineu Criș 22-41





Handbalistele de la Crișul au mai depășit un prag important în existența clubului. Jucătoarele pregătite de Titi Ionescu și Florica Boldor au câștigat primul lor meci oficial pe un teren străin și au făcut-o într-o manieră entuziasmantă.

În cadrul rundei cu numărul 8 a Diviziei A (seria B), „lanterna roșie” din Odorheiul Secuiesc nu a avut nicio șansă în fața „alb-albastrelor”, care au controlat partida de la cap la coadă. Diferența de scor era importantă încă de la pauză (10-19), dar ea s-a mărit și mai mult în repriza a doua, tabela oprindu-se la 22-41.

„Chiar dacă adversarul nu a fost printre cei mai puternici, era necesar să rămânem concentrate pe jocul nostru și asta am făcut. Victoria a fost clară și e meritul întregii echipe, dar și al staffului tehnic. Bineînțeles, nu uităm conducerea orașului Chișineu Criș și cei câțiva sponsori, care ne permit să evoluăm la un nivel bun și să progresăm de la meci la meci”, a spus Lucreția Vartolomei, manager și jucătoare la Crișul.

Formații și marcatoare: 

Odorhei: Lukacs 5, Balint 4, Simma 3, Kerekes 3, Sandor 2, Petre 2, Chiratcu 2, Munteanu 1.

Crișul: R. Boldor 7, Vartolomei 6, Sas 5, Lucușa  5, Morariu 5, Iuga 4, Haidu 4, Cherecheș 3, Pop 2.

Clasament









Un comentariu

  1. Felicitari fetelor de la Crisul Chisineu Cris !!! Pacat ca nu au o sala de sport mai mare, cu tribune, la Chisineu Cris, sa poata evolua in fata propriilor suporteri. Mult succes in meciurile care urmeaza !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button