Bier e noul „secund” al Lipovei, pe gazon va mai apărea doar la nevoie

Bier e noul „secund” al Lipovei, pe gazon va mai apărea doar la nevoie

În căutarea unui antrenor secund încă din startul acestui sezon, lipovanii au găsit o soluție internă. Aflat pe final de carieră, Attila Bier a fost convins să devină principalul ajutor al lui Flavius Sabău, într-un staff tehnic ce-i mai mai cuprinde pe Florin Trifoi, antrenorul cu portarii și preparatorul fizic, Bogdan Hetco.

Mutarea a fost anunțată ieri, la finalul disputei câștigată de „șoimi” pe terenul Ghirodei. „Începând cu acest meci, Attila Bier este antrenor secund la Șoimii Lipova. Are și el o vârstă (n.a. 36 de ani), este încă jucătorul nostru, un om de mare caracter. Poate, ne va mai ajuta în ceva meciuri, dar cel mai mult ne va ajuta în pregătirea echipei din noua sa postură. Avem mulți mijlocași tineri pe care vrem să-i utilizăm mai mult, sunt talentați și au nevoie de minute cât mai multe pentru a crește. În plus, credem că Bier, prin  exeperiența acumulată în atâția ani de fotbal la echipe bune, îi poate ajuta pe aceștia să crească mai rapid în joc”, spune Radu Pop.

Bier a fost crescut de Romvest Arad și a evoluat de-a lungul carierei sale la UTA, Internațional Curtea de Argeș, Arieșul Turda, Corvinul Hunedoara, CS Ineu, Național Sebiș și acum Șoimii Lipova.

Facebook Comments
6
0

8 comentarii


 1. Doar la echipe bune a jucat din care mai mult de jumătate sau desființat mare grija radule

  2

  6
  Răspunde

  1. Le-o fi desfiintat Bier…la ce ar trebui sa fie atent Radu???

   6

   0
   Răspunde

 2. Cred ca merita atat Attila cat si echipa o sansa, dar tu esti obisnuit cu Uta ta, acolo totul e la caterinca eu sper ca la Lipova sa fie ceva serios.

  5

  0
  Răspunde

 3. E serios cat timp e acest primar când se va schimba primarul lipova va avea soarta pancotei

  1

  6
  Răspunde

  1. Asta este visul tau si al altora ca tine . Mai stiu unul din Paulis care vorbea fara el si credea ca daca nu-i tacsu moare echipa de fotbal . Si har domnului merge echipa bine si fara astfel de specimene. Si este diferenta mare intre echipa actuala a Pancotei care este echipa orasului si este sustinuta de oras si cea care s-a desfiintat. Aia era ………

   4

   1
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.