Baschet

După un „duș rece”, FCC ICIM Arad și-a luat revanșa cu Ostrava, în Liga Europei Centrale!





Două meciuri în tot atâtea zile pentru FCC ICIM Arad în Cehia, în cadrul Grupa B a Ligii Europei Centrale la baschet feminin (CEWL). Arădencele au avut prestații diametral opuse, iar rezultatele au fost în consecință.

Ce umilință! CSB Ostrava – FCC ICIM Arad 81-57

Teoretic, trupa „galben-albastră” nu ar fi trebuit să aibă probmele cu cehoaicele, dar, aseară, au sfârșit prin a pierde fără drept de apel prima confruntare a „dublei” europene. A fost Ostrava – FCC ICIM 81-57 (20-19, 20-6, 18-24, 23-8) în partida de debut a americancei Monique Coker, de altfel foarte aproape de double-double la revenirea la Arad. Puternicul pivot a înscris cu 20 de puncte, fiind urmat de: Wingate, cu 14 puncte, Tavic 12, Hadzovic 7, Montgomery 2 și Mercea 2. Au mai jucat Ferenczi și Ciotir.

Revanșa a venit astăzi: CSB Ostrava – FCC ICIM Arad 64-90

Astăzi, la orele amiezii, arădencele și-au luat revanșa după înfrângerea serveră de ieri. Mustrate de antrenorul Bogdan Bulj, „galben-albastrele” și-au schimbat total fața, iar rezultatul final, 64-90 (pe sferturi: 18-13, 19-24, 26-14 și 27-13) vorbește de la sine. ICIM-ul a avut ceva emoții doar în sfertul secund, când cehoaicele au preluat conducerea, dar partea a doua i-a aparținut în totalitate, aspirând la un moment dat chiar la…sută.

Brandi Wingate a fost cea mai bună jucătoare de pe teren,  cu 28 de puncte și 14 recuperări reușite în 35 de minute. Ca și sâmbătă, Coker a marcat 20 de puncte, restul marcatoarelor Aradului fiind: Montgomery 19, Mercea 13, Ferenczi 6, Ciotir 2 și Hadzovic 2. Zidaru a intrat și ea în luptă, fără a puncta – însă – pe tabelă.

De menționat că Ildy Nagy nu a făcut deplasarea în Cehia, onorând convocarea la națională. Totodată, Tavic nu a intrat deloc pe parchet în meciul al doilea.

Se întorc în Europa în preajma Crăciunului

FCC ICIM Arad și SBS Ostrava au bilanț de o victorie și două înfrângeri în actuala ediție a Ligii Europei Centrale. Ambele echipe au făcut 4 puncte după rezultatele din acest week-end și au egalat liderul CSM Satu Mare ce are 4 puncte din două partide. Pe ultimul loc în grupa B se află Pharmaserv Marburg cu 3 puncte din două confruntări.

Arădencele vor juca din nou în CEWL pe 20 decembrie, la Satu Mare, urmând ca pe 30 ianuarie și 1 februarie 2018 să dispute o nouă dublă în străinătate, de această dată în Germania. Până atunci FCC ICIM Arad reia campionatul pe 25 noiembrie, la Alexandria.

FOTO: totalbaschet.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button