UTA Arad

Lituanianul Svedkauskas – variantă între buturi la Grahovac după problemele de sănătate ale lui Barna





Utiștii au realizat că nu-și permit să meargă pe mâna juniorilor între buturi și, după ce au aflat că Alex Barna ar putea fi nevoit să-și încheie cariera din pricina problemelor la cap, au apelat la un nou goalkeeper. Tomas Svedkauskas e de origine lituaniană, dar a activat în special în fotbalul italian, cele mai importante cluburi fiind: Pescara, Ascoli, Catanzaro și mai ales AS Roma, fără – însă – a evolua în Serie A.

Svedkauskas are 23 de ani și e rezerva bosniacului Branko Gahovac în partida din această seară, de la Timișoara, cu Ripensia.









Un comentariu

  1. Aradul , rezervor imens de talente pentru fotbalul romanesc ( Tucudean , Purece, Balgradean , Man , Adrian Petre , primii doi fiind campioni cu Viitorul Constanta in editia recent incheiata) iar George Tucudean fiind recent convocat la lotul national de fotbal si cunoscut centru de formare a multor portari de lot national – Balgradean fiind cotat in decembrie 2013 de catre site-ul de specialitate transfermarkt. la suma de 2.8 milioane de euro a ajuns sa importe portari din diverse colturi ale tari si nu numai !!! Ce se intampla la nivel de tineret si juniori ? Unde sunt descoperitorii de tinere talente ???

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button