Gloria LT Cermei

Cermeiul se cantonează la Moneasa înainte de derby-ul de la Sebiș: „Ne întâlnim sora mai mare, dar vrem să fim mai buni decât ea”





Ultimul derby arădean al turului în Liga 3-a se anunță pe muchie de cuțit. Lunca Teuz Cermei pare să se fi apropiat mult din punct de vedere valoric de Național Sebiș, considerată de ani buni cea mai bine cotată divizionară terță din județ, poate cu excepția sezonului în care a avut-o colegă de serie chiar pe UTA.

Mai mult, trupa din Țara Sămădăilor nu lasă nimic la voia întâmplării pentru derby-ul zonal de mâine. După antrenamentul de la ora jocului, de la Cermei, „alb-roșii” se vor cantona la Hotelul Parc de la Moneasa, manageriat chiar de un fiu al satului, Ovidiu Fărcuța. „Băieții au toate condițiile, inclusiv o primă de joc pe care sperăm din tot sufletul să ne-o ia. Sebișul e sora noastră mai mare, avem un respect deosebit pentru ea și mai ales pentru primarul Gheorghe Feieș, dar încercăm să fim mai buni ca ea mâine”, spune Petre Bulza, președintele cermeianilor.

Partida este ceva mai specială și pentru Alin Gligor, care împlinește chiar azi 34 de ani și care a evoluat în urmă cu șapte sezoane pe malul Crișului Alb. Printre altele, a fost fotbalistul care a decis printr-un penalty un duel cu Millenium Giarmata, pentru care evolua și Călin Cojocaru, actualul manager al Sebișului. După despărțirea de UTA în această vară, Gligor a fost ofertat și de Național, acolo unde a fost dorit în special de Dan Oprescu, cel care – însă – nu și-a mai început mandatul de antrenor în „alb-albastru”.

Suslak și Sulea sunt ceilalți elevi ai lui Anca, care au evoluat în perioade diferite pe malul Crișului Alb. Totodată, Roland Nagy, directorul tehnic al „sămădăilor”, a fost antrenorul sebișenilor, timp de o jumătate de sezon, în urmă cu cinci ani de zile.

Vă reamintim că derby-ul de mâine, de la ora 14, va fi transmis în direct de TV Arad, inclusiv pe pagina de facebook.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button