Livetext, ora 14.00: Național Sebiș – Gloria LT Cermei. Arbitrii au fluierat sfârșitul meciului în lipsa Ambulanței

Livetext, ora 14.00: Național Sebiș - Gloria LT Cermei. Arbitrii au fluierat sfârșitul meciului în lipsa Ambulanței

La ora 14, pe arena „Crișana” din Sebiș începe ultimul derby arădean pe puncte în Liga 3-a. Bineînțeles, vorbim despre acest an calendaristic, până la finalul turului în seria a 4-a mai fiind programate exact patru runde.

Formații oficiale:

Sebiș: Poiană – Poștoarcă, Basic, Dumitrache, Siminic – Ruță, Pintea – Săulescu, Petculescu, Tătulea – Enciu. Pe bancă: Voicilă – Sz. Vereș, Bârsănel, Cl. Vereș, Dică, Ionică, Susan.

Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – Mager, Ianc, Varga, Suslak – Buia, Sulea. Pe bancă: Pașcălău – Diarra, Bondor, Moraru, Aldan, Bubuș, Brîndușe.

Arbitri:  Dorian Barzuca (Lugoj) – Alexandru Filip (Timișoara), Alexandru Ilie (Bocșa)

Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Vasile Rad (Arad)

Deby-ul Sebiș – Cermei ar putea să nu înceapă. Ambulanța dotată cu defibrilatoare a plecat la Ineu cu un caz urgent și, astfel, partida nu se poate juca. Observatorul de joc, Vasile Rad, a oprit deocamdată echipele să iasă pe teren.

Arbitrii sunt în vestiar și așteaptă mesajul observatorului de joc, se așteaptă 15 minute pentru a ajunge ambulanța la meci, dacă nu, partida nu se va mai juca.

E 14,10 și ambulanța e doar la Mânerău, așa că nu va ajunge până la 14,15 la stadionul din Sebiș. Gazdele cer ca meciul să fie reprogramat și asta pentru că pot demonstra că au contract cu Serviciul Ambulanță Arad, care a trimis o mașină dar care – însă – a trebuit să se ocupe de un caz urgent și grav, o persoană de 29 de ani cu hemoragie a trebuit să fie dusă la Ineu de unde a fost preluată cu un elicopter.

La ora 14,15, arbitrii au ieșit pe teren și au fluierat începutul și implicit și sfârșitul partidei. Ambulanța dotată cu defribilatoare a ajuns la stadion, la ora 14,16, cu un minut după fluierul arbitrilor, dar meciul nu se mai joacă.

 

Facebook Comments
3
1

10 comentarii


 1. Jenant. Unii nu inteleg ca fotbalul e un spectacol. Si cei din Cermei puteau accepta cele 2 minute nu sa se grabeasca acasa cu cele 3 puncte castigate moca

  15

  16
  Răspunde

  1. Puteau sa joace un amical, asa pentru suporteri. Numa bine nu mai era presiune si faceau spectacol. Ce sa vezi s-a intors roata pentru Sebis mai repede decat se asteptau.

   22

   5
   Răspunde

 2. Rusine conducerii SAJ Arad care nu a fost capabila sa-si onoreze contractul !!! Nu-i normal ce s-a petrecut dar traim in Romania si asta spune multe !!!

  11

  9
  Răspunde

 3. Care 2 minute fratilor? Ati auzit niste sirene si gata, a ajuns salvarea? Putea sa fie orice masina cu sirena aia.

  13

  4
  Răspunde

 4. La cite zeci de mii de euro a cheltuit n fotbalul fara rezultate dl Primar de la Sebis putea dota orasul; cu o salvare super, buna la toate. dar ce intereseaza ? Meci pierdut prin crasa lipsa de organizare si interes. De ce sa mai investiti bani, oameni buni ?

  10

  5
  Răspunde

  1. Omule ,vb aiurea ,precis nu sti unde e stadionul ,,nu are clubul nici o treaba ca nu a venit salvarea ,ei au contract au trimis solicitare conform contractului pt meci ,de aici încolo e treaba serviciului de ambulantă ,unde ai vrea sa joace Național in liga 1 sau liga 2 ,nu vezi ca UTA nu face fata cu buget ,mai bine la liga 3 ………

   5

   8
   Răspunde

  2. Sebișul nu are ambulanțe, doar Serviciul De Ambulanțe Arad, care are in zona o stație la Sebiș și una la Ineu.

   5

   0
   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.