Căpitanul ICIM-ului îmbrățieșează ultimele transferuri de peste Ocean: „Suntem mai puternice acum, trebuie să începem să câștigăm!”

Căpitanul ICIM-ului îmbrățieșează ultimele transferuri de peste Ocean: „Suntem mai puternice acum, trebuie să începem să câștigăm!”

Odată cu achiziţiile de ultim moment ale lui Coker şi Poole, FCC ICIM Arad ar trebui să schimbe „macazul”. Dacă la începutul stagiunii s-au încercat experiemante cu jucătoare care nu cunoşteau deloc baschetul românesc (experiemente care altădată au dat roade), de data aceasta s-a mers pe mâna experienţei.

Cele două americance amintite aduc un plus de valoare echipei arădene, care este și acum în căutarea primului succes stagional în campionat. „În mod normal suntem mai puternice acum, pentru că cele două jucătoare aduse în ultima perioadă cunosc bine campionatul din România. Au ani buni în spate în baschetul de aici, au experienţă şi sunt fete inteligente. Suntem o echipă total diferită acum. Şi avem timp până pe 25 noiembrie, când e programat următorul meci, să ne cunoaştem mai bine, să închegăm relaţiile de joc şi să începem să câştigăm”, e considerația căpitanului FCC ICIM Arad, Brankica Hadzovic.

Vă reamintim că Monique Coker are 35 de ani și este pivot, iar Porsche Poole (28 de ani) e extremă, ambele trecând pe la CSM Târgoviște cu care au și câștigat titluri de campioană ale Românei. Cele două americance le-au înlocuit în lotul ICIM-ului pe compatrioatele lor Vernet și Montgomery, care și-au realizat amiabil contractele cu gruparea „galben-albastră”.

Facebook Comments
0
0

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.