Handbal

Încă lipsește ceva pentru duelurile cu formațiile de top: Crișul Chișineu Criș – CSU Reșița 21-25





Chiar dacă țin, în general aproape, handbalistele Crișului nu sunt încă destul de coapte pentru „ciocnirile” cu formațiile de top din seria de Vest a ligii secunde. A fost rândul Reșiței, echipa de pe locul 3 din clasament, să viziteze azi Aradul, mai precis Sala de Sport a UAV, unde s-a impus cu 25-21 (12-14).

În premieră pentru acest sezon, antrenorii Titi Ionescu și Florica Boldor le-au avut la dispoziție și pe pivotul Andreea Mîrcă și interul Ligia Puț (foto, în spatele băncii de rezervă), cele două jucătoare blocate de Oradea, înscrisă în ultimul moment în campionat. Prima dintre ele a înscris și două goluri la debut, dar bănățencele au fost pur și simplu mai bune și s-au impus fără mari probleme. Celelalte marcatoare ale gazdelor au fost Boldor 6, Sas 3, Lucușa 2, Vartolomei 2, Pop 2, Morariu 2, Iuga 1 și Cherecheș 1

Pe 27 noiembrie, Crișul joacă la Târgu Secuiesc, unde e rost de puncte cu penultima clasată, iar în fața propriilor susținători revine de abia pe 18 decembrie, odată cu vizita celor de la Național Râmnicu Vâlcea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button