Baschet

FCC ICIM Arad, ambasador al campaniei ”Cu drag pentru viitor”





Proiectul #CuDragPentruViitor, al cărui obiectiv este reconstrucția din temelii a Compartimentului Clinic Boli Infecțioase Copii de la Spitalul Județean Arad, a atins o nouă etapă.

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, Anamaria Nyeki Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor, a lansat oficial campania pentru strângere de fonduri prin intermediul SMS-urilor.
Astfel, oricine dorește să contribuie la această cauză nobilă, o poate face acum foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un SMS  cu textul ˝Cu drag˝ la numărul  8847, donând astfel suma de 4 euro  proiectului #CuDragPentruViitor.

Și, ca orice proiect de mare anvergură, pentru mediatizarea campaniei au fost aleși și câțiva ambasadori. În primă fază au fost prezentați o parte dintre aceștia, în frunte cu celebra creatoare de modă, Eli Lăslean.

Baschetbalistele de la FCC ICIM Arad, împreună cu președintele clubului Marcel Urban, au ales să sprijine la rândul lor proiectul de la Spitalul Județean Arad. În același timp, Marcel Urban a explicat că FCC ICIM Arad nu se va limita la a mediatiza proiectul și campania prin SMS, ci a demarat la rândul ei o campanie paralelă. Este vorba despre o urnă sub forma unei mingi de baschet ce va fi amplasată, începând cu 27 noiembrie, în incinta Atrium Mall. Oficialul clubului de baschet arădean a mai spus că o urnă mobilă va fi prezentă și la toate meciurile fetelor.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button