National Sebis

Sebișenii sunt siguri că vor rejuca derby-ul cu Cermeiul: „Există un precedent în 2014”





Una dintre grupările arădene, Național Sebiș sau Lunca Teuz Cermei, au șanse bune să ierneze pe podium, însă multe depind de rezultatul partidei din derby-ul ce nu a mai început în urmă cu două săptămâni, din lipsa unei Ambulanțe dotate corespunzător. Arbitrii au fluierat începutul și finalul acelei dispute, semn că oaspeții au câștig la „masa verde”, însă totul se joacă la Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Decizia este în pronunțare, iar verdictul îl vom afla săptămâna viitoare, iar sebișenii sunt foarte optimiști după ce au aflat că există un precedent în care s-a dictat rejucarea. „S-a întâmplat în 2014, când meciul din prima etapă, dintre Inter Clinceni și Atletic Bradu, nu a mai început exact din aceleași motive ca și al nostru cu Cermeiul, respectiv Ambulanța și medicul au fost implicați într-un accident, iar Federația a dictat rejucarea la o altă dată. Asta am demonstrat și noi prin actele trimise la FRF, că, din punctul nostru de vedere, a făcut tot ceea ce puteam omenesc să facem pentru a avea Ambulanța la meci, doar că s-a luat decizia transportării de urgență la Ineu a acelei femei cu hemoragie internă. Nu suntem în culpă, am prezentat contractul cu Serviciul de Ambulanță și firul evenimentelor din acea după-amiază bazat pe dovezi și așteptăm cu optimism decizia Comisiei. Existând și acest precedent de acum trei ani, suntem chiar siguri de rejucare”, a spus Călin Cojocaru, managerul celor de la Național Sebiș.

Așadar, există premize să asistăm, până la urmă, la meciul dintre sebișeni și cermeiani cu miza a trei puncte destul de importante în economia părții superioare a clasamentului. Mai jos vă oferim un material apărut pe site-ul ilfovsport.ro în 2014, legat exact de acest precedent invocat de Cojocaru:

 









11 comentarii

  1. Domnilor din Cermei lasati-i domne sa castige pe cei din Sebis ca deja sunt penibili cu toate demersurile lor . Cojocaru asta e de toata jena . Ma frate ati gresit . Ma intreb de ce nu te-ai agitat atunci la meci . Ai coborat din inaltul tribunei cu cateva minute inainte de joc si nu faceai ninic doar dadeai din umeri . Sincer esti penibil . Nu sunt fan Cermei dar imi doresc din tot sufletul sa ramana scorul 0-3 .

    0
    0
  2. DE CE D-LE? Asta se poate numi victorie la masa verde! Ce vina au jucatirii?! Lasati-i d-le sa joace sa vedem care sunt mai buni! Acesta serie de C este cea mai slaba din Romania ,anul trecut nu a retrogradat nimeni ,chiar s-au facut invitatii ptr.participare! Este normal sa stabilesti ierarhii pe mesele din birou fara sa se fi incalcat regulamentul grav! Cea fost mai important ca s-a amanat un meci sau ca s-a salvat o viata! > Cum este posibil sa gandim asa?! Intelegem pierderea la masa verde daca jucau cumva pe fals sau alte forme de smecherie! Sincer nu credeam ca se poate sa te bucuri atunci cand castigi la masa verde insa simti cu adevarat ca nu meriti acest lucru! Dedesubturile le banuiesc insa ma limitez la atata,Jila stie de ce!?Multa bafta sper sa bateti liderul si chiar la masa verde!

    0
    0
    1. Tu costea chiar daca esti din Cermei ai face orice sa piarda echipa . Esti penibil domnule Costea . Daca ai ceva cu Bulza nu trebuie sa lovesti in baietii din echipa. O vreme si disparut ma intreb acum de unde ai reaparut ?

      0
      0
  3. Domnule Costea la meciul de cupa cu Lipova de ce nu ai scris comentariu? era normal sau nu sa joace Sebisul,dupa ce a pierdut pe teren?normal ca DA !!! Atata timp cat il are pe Stangaciu acolo Cojocaru numai in contestatii,ii !!! si pe Liga 2.ro la echipa din Sebis le spun………. pomanagi.

    0
    0
  4. S-a ieftinit cu contractul dl Cojocaru !! Daca facea la privat era mai scump. Asta e !!! Ambulanta de la Judetean e pentru toata lumea si are prioritati !! Trebuia sa platesca mai mult si avea sigur !!!Sa nu se mai milogeasca la comisie!! Domnilor de la Cermei spuneti adevarul la comisie de ce nu incheiat contract cu o ambulanta privata !! E mai scump !!! Sa platesca !!

    0
    0
    1. Tu ești penibil ,dacă ți-ai da și seama ce debitezi ,nu ai mai fi pe comenturi ,dar de ce sa m-a minunez,din ăștia ca tine sant mulți ,te rog gândește puțin înainte sa dai drumul la degete ……….

      0
      0
    2. Contractul cu o ambulanta privata este mai ieftin decat un contract cu o ambulanta de stat . Dar dc astepti ambulanta de stst sa vina moca la tn …..

      0
      0
  5. Ba cati invidosi avem aici pe domnul cojocaru si pe echipa din sebis…..hai mai bine sa nu mai comentam si sa ne vedem fiecare de echipa noastra ….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button