Herlo – decisiv în debutul partidei, oaspeții consideră arbitrajul penibil: Victoria Felnac – Cetate Săvârșin 1-0

Herlo - decisiv în debutul partidei, oaspeții consideră arbitrajul penibil: Victoria Felnac – Cetate Săvârșin 1-0

Aflate în foame de puncte, Felnacul și Săvârșinul au dat o adevărată bătălie înainte de intrarea în vacanță. De fapt, VI-FE mai are și restanța cu Frontiera Curtici, dar a dorit să se despartă frumos de proprii susținători și, în cele din urmă, a reușit.

Gazdele au început mai tare disputa și au deschis scorul rapid. În minutul 6, Herlo (foto) a pătruns pe stânga și a tras la colțul scurt, mingea intrând în plasă cu tot cu opoziția lui Dionisie Petrean. După doar două minute Vulpoi a nimerit bara cu un șut bun, pentru ca, în minutul 20, același Herlo să rateze din poziție de singur cu portarul. În afara a două goluri anulate pentru offside de ambele părți, fotbalul a suferit și la final s-a consemnat victoria gazdelor.

Ambii antrenori au recunoscut cî meciul a fost unul de uzură, fără prea spectacol, dar cei care s-au ales cu punctele au fost felnăcanii. „Am început bine meciul, după care am jucat foarte slab. Nu pot decât să mă declar mulțumit cu punctele și nimic mai mult. Ne-am făcut singuri jocul nu greu, ci foarte greu. Am rămas impresionat de jucătorii de la Săvârșin, obișnuiți cu eșaloanele inferioare, cu o tehnică foarte bună. Cred că dacă această echipă ar fi fost pregătită fizic, ar fi avut mult mai multe puncte în Liga 4-a. Nu am realizat mare lucru astăzi, a fost unul din cele mai slabe jocuri ale noastre. Urmează restanța cu Curticiul de săptămâna viitoare, un meci greu, sper să găsim posibilitatea să ne pregătim bine și să obținem încă trei puncte, după care vom trage linie și vom analiza acest tur”, a spus Dan Cuedan, antrenorul „alb-roșilor”.

Cei de la Săvârșin acuză din nou arbitrajul, după ce o făcuseră și în urmă cu trei etape, după meciul de acasă cu Nădlacul. „S-au întâlnit două echipe slabe și a câștigat una dintre ele. Peste toate, am avut parte și de un arbitraj penibil, penibil, penibil. Nu că ar fi contat dacă am fi egalat, dar am rămas blocat de ce au decis arbitrii. În minutul 92, o minge trimisă peste toată apărarea a ajuns la Pavel, aflat la 6 metri, iar <<centralul>> Coroban a fluierat. Toată lumea s-a blocat și nimeni nu a știut de ce a fluierat, iar explicația lui a fost că Pavel a strigat eu. Un cuvânt folosit de foarte multe ori pe un teren de fotbal, iar Coroban s-a trezit să fluiere pentru așa ceva. Cred că i-a fost frică de egalare, ne-a mai refuzat alte trei-patru faze clare pentru noi, lovituri de pe 16 metri, ce mai, a fost un arbitraj găzdar. Noi am fost nepregătiți fizic, iar Felnacul e printre cele mai slabe echipe cu care am jucat, asta este. Noi, pe lângă faptul că suntem nepregătiți fizic, mai avem parte și de arbitraje potrivnice, meci de meci sunt împotriva noastră și nu înțelegem de ce. Tot am spus că ne vom retrage, dar cred că asta vom face în această iarnă, pentru că nu are rost să tot cheltuim banii comunității. Mai bine ținem o echipă de juniori și asta e”, ne-a declarat Marius Neamț, antrenorul-jucător al celor de la Săvârșin.

Formații:

Felnac: Șoltesz – Sabău (min. 76 – Baroti), Brozbic, Moisă, Morariu (min. 90 – Moldovan) – Meszaroș, Adam – Vulpoi (min. 57 – Felnacichi), Herlo, P. Bogdan, Gabor (min. 62 – Lăcătușu)

Săvârșin: D. Petrean – Dumitrescu (min. 90 – Ursu), Toc, Bontea, Benescu (min. 71 – Boc) – I. Bogdan, Sil. Iștoc (min. 51 – Căliman), Neamț, Marc – Oprea, Fl. Pavel

Arbitri: Cristian Coroban – Filip Cîrmaci, Sergiu Burcă

Observatori AJF:  Traian Enoiu,  Vasile Rad

Facebook Comments
2
0

6 comentarii


 1. Daca era 4-0 la pauza pentru vife nu era mult,neamt a vazut alt meci

  7

  2
  Răspunde

 2. Da, dar daca e asa cum zice Neamt, ca s-a oprit jocul ca unul a zis : „eu”, atunci e chiar jenant. Nu il cred sa minta, ca 1 punct nu-i aducea fericirea. Daca e asa Comisia de arbitri ar trebui sa il traga de ureche pe „gazdar”.

  2

  1
  Răspunde

 3. Nu e adevarat arbitraj foarte corect la fel ca si etapa trecuta la pecica o avut felnac

  3

  2
  Răspunde

 4. MARIUS- In campionatul trecut FELNACUL te-a ajutat,,acum era obligat sa cistige , intelege si tu. situatia.

  1

  2
  Răspunde

 5. Daca Vi-Fe are echipa slaba cum iti explici mai spcialistule rezultatele cu Santana,Pecica,Socodor?Dar ca jumate din meciurile din tur le-a jucat in inferioritate?Sant ajutati de arbitrii?Vezi-ti de echipa ta si daca ai auzit de proverbul cu calul care moare de drumul lung si prostul de grija altuia ia aminte!

  0

  0
  Răspunde

 6. Era o chestie : a oprit arbitrul o faza de gol, pentru ca unul a strigat „eu”. ? La asta se rezuma problema

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.