Pariuri sportive, gaming și casino

Nu te descuraja dacă pariezi corect și pierzi – Roata se va întoarce la un moment dat!





În ultimii ani, comunitatea pariorilor din România s-a concentrat pe educarea pariorilor de la noi din țară, care conform unui sondaj realizat de aceeași entitate, nu pariau deloc în cunoștință de cauză și nu aplicau abc-ul recomandat de specialiști la acea vreme. De atunci însă, lucrurile au început să se schimbe în bine, iar în prezent, după ce specialiștii au publicat și distribuit numeroase materiale educative în ultimii doi ani de zile, din ce în ce mai mulți pasionați de jocuri de noroc se documentează cu privire la îmbunătățirea stilului lor de joc.

În linii mari, pariorii profesioniști le recomandă tuturor jucătorilor:

  • să-și contureze un buget destinat acestei activități, care să nu depășească 10% din veniturile lor lunare. Este foarte important ca iubitorii de sport și adrenalină să nu-și pericliteze buna desfășurare a vieții de zi cu zi din cauza acestui hobby, care se poate transforma într-un viciu dacă jucătorul nu este atent la banii pe care îi pune la bătaie;
  • să aleagă și să respecte cu maximă strictețe o strategie de Money Management precaută, care să le asigure continuitate și totodată posibilitatea de a realiza profit pe termen lung și nicidecum o abordare care să le promită îmbogățirea peste noapte;
  • să joace pariuri individuale sau cel mult bilete cu 3 sau 4 predicții, întrucât șansele lor scad din punct de vedere matematic cu fiecare selecție adăugată pe bilet, datorită comisioanelor percepute de casele de pariuri;
  • să evite cu orice preț ponturile plătite și să își aloce cel puțin 30 de minute pentru analizarea fiecărei predicții înainte de a o juca;
  • să se înregistreze la casele de pariuri online de top pentru a putea profita de fiecare dată cele mai mari cote din piață și de cele mai avantajoase oferte;
  • să nu joace niciodată la recuperare, ci să accepte înfrângerile și să conștientizeze că până și cei mai profitabili pariori profesioniști din lume trec prin perioade proaste și au săptămâni sau luni în care nu reușesc să aibă un bilanț pozitiv.

Din fericire, o bună parte dintre membrii comunității pariorilor din România au început să ia în calcul aceste sfaturi și chiar să le aplice cu succes. Totuși, există numeroși pasionați care nu au suficientă răbdare pentru a vedea roadele acestei abordări ceva mai stricte. Specialiștii le transmit însă pariorilor descurajați faptul că nu trebuie să se dea bătuți atât de repede.

Dacă la păcănele și sloturi online nu există strategii care să poată aduce profit pe termen lung, ci doar să maximizeze distracția utilizatorilor, în cazul pariurilor sportive există metode prin care se poate spera la obținerea unor câștiguri. Calea către succesul în această nișă nu este însă deloc una ușoară, ci dimpotrivă, una care necesită foarte multă muncă și devotament.

Capcana în care sunt atrași pariorii conștiincioși

Cei care respectă indicațiile profesioniștilor, adică pariază o sumă fixă din banca inițială (cuprinsă între 2% și 5%) pe fiecare bilet, joacă numai pariuri individuale, analizează partidele atât din punct de vedere statistic, cât și cu privire la informațiile care pot fi culese din mass-media, de pe rețelele de socializare și alte site-uri cu analize, la început nu înțeleg variația din pariuri.

Sporturile sunt imprevizibile, de aceea casele de pariuri există și vor exista. În aproape toate partidele există elemente neprevăzute și rezultate surprinzătoare. De aceea, este normal ca pariorii să aibă perioade mai bune și mai slabe. Toți acei factori pe care noi îi catalogăm simplu, trecându-i în categoria de ghinion sau noroc se vor anula pe termen lung dacă pariorul respectă sfaturile experților. Totuși, rezultatele bune nu vor apărea neapărat pe termen scurt. Dacă nu sunteți convinși de această realitate, căutați statisticile adevărate, publice și transparente ale tipsterilor de succes din întreaga lume și vă veți convinge singuri.

La fel cum la masa de ruletă se poate întâmpla ca, de exemplu, culoarea roșie să pice de 15 ori la rând, la fel de bine se poate întâmpla ca un parior de top să piardă 15 ponturi consecutive pe selecții de cotă 2. Cheia succesului constă însă în răbdare și disciplină. Pariorii profesioniști se diferențiază de amatori tocmai prin aceste calități. Așa că nu te pripi să tragi concluzii înainte de a juca câteva sute de ponturi, pe care să le păstrezi într-o evidență clară, pentru ca ulterior să poți face o analiză relevantă și să poți descoperi unde ai greșit și în consecință, să știi ce ai de făcut pentru a progresa.

Nu în ultimul rând, nu uita că pariurile trebuie considerate ca fiind un hobby, o distracție și nicidecum o metodă sigură de făcut bani. Succes!









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button