Fotbal judetean

„Pac-Pac” pentru titlul de vicecampioană de toamnă: CS Ineu – Voința Mailat 3-0





Viceliderul și-a onorat blazonul și a câștigat lejer ultima partidă din 2017 în fața propriilor suporteri. Fără a face un meci prea bun, ineuanii au reușit – totuși – să marcheze de trei ori la puținele faze de poartă pe care și le-au creat, îndulcind și mai mult atmosfera la banchetul de după meci. În schimb, Mailatul nu a cunoscut succesul sub comanda lui Mihai Roșca și tremură în subsolul clasamentului.

Gazdele și-au făcut rapid meciul ușor, cu o deschidere rapidă de scor. În minutul 8, Remus Păcurar a preluat bine și a șutat prin surprindere din marginea careului mare. S-a intrat apoi într-un joc de uzură, fără veleități ofensive de nicio parte, întrerupt doar de o finalizare puțin pe lângă poartă a lui Georgiu.

La pauză, cei doi antrenori au cerut o implicare mai mare în joc și automat au apărut și ocaziiile, dar și golul de 2-0. În minutul 66, Georgiu l-a luat la țintă pe portarul Lazea, care a scos în corner. Acesta a fost executat perfect de Ponta și Păcurar a făcut „dubla” cu o lovitură de cap. Oaspeții au replicat doar printr-un șut bun al lui Mateucă de la semi-distanță, la care Pușcaș a răspuns prezent.  După ce Georgiu a mai încercat o dată vigilența lui Lazea de la distanță, Ponta a dat a doua pasă de gol a meciului. Era minutul 88, când fostul mijlocaș al lui Romvest l-a găsit în centrul careului pe Zdrențan și acesta a realizat scorul de neprezentare.

Cristi Sculici se temea de o eventuală relaxare prematură a elevilor săi, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „Am avut momente bune, dar și mai slabe pe parcursul meciului, important este că am reușit să câștigăm și acest ultim meci. În plus, păstrăm locul 2 în campionat la finalul turului și aș dori să-i felicit pe băieți pentru parcursul bun din această toamnă. Avem ca obiectiv locurile 1-8, sigur că suntem foarte mulțumiți că suntem atât de sus, mai ales că nu avem condiții prea profesioniste de pregătire. În iarnă vrem să completăm lotul cu 3-4 jucători tineri și să continuăm proiectul de creștere a copiilor și promovarea lor la echipa de seniori”, a spus antrenorul zărăndanilor.

 

„Ole” Roșca amână întâlnirea cu prima sa victorie pe banca Mailatului pentru la primăvară. „Nu știu cum am luat primul gol, cum s-a întors Păcurar și cum a tras la poartă. Nu am jucat rău cu toate absențele pe care le avem, meciul a fost destul de echilibrat până prin minutul 70, când am căzut fizic. Am observat în etapele scurse de la preluarea echipei cum stă fiecare jucător, îi cunosc acum, e clar că problemele pe care le-a avut și Radu George persistă. Sper să-și revină jucătorii accidentați cu experiență, Drecin și Vidac și chiar unii dintre cei tineri. Jucăm cu cinci juniori Under 21 și încă trei de 19 ani. E clar că în iarnă ar mai trebui vreo trei-patru fotbaliști să împrospătăm echipa”, a menționat antrenorul principal al Voinței.

 

Formații:

Ineu: Pușcaș – Zdrențan, Karmanoczky, Iaroș, Hulbăr – M. Ponta – Dan Mâneran (85 Dragoș), Georgiu (87 Belei), F. Spătaru, Denis Mâneran (46 Balaci) – Păcurar (69 Gligor)

Mailat: Lazea – Cheșa, Bălă, Ciucifara, Oros – Crișan, R. Caba, Nedea (75 Achim), Roșu (46 Ungureanu) – Chepețan, Mateucă.

Arbitri:  Ungaria. Observator:  Corneliu Tiulea









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button