Fotbal feminin

Doar Piroș Security continuă în Cupa României, Ineul a cedat în prelungiri la Paleu





Conform previziunilor, doar una dintre grupările arădene de fotbal feminin avansează în următorul tur al Cupei României și aceasta este Piroș Security. Zărăndancele au fost și ele în meci 120 de minute, dar au părăsit terenul învinse.

AC Piroș Security – Fortuna Becicherecu Mic  4-2

„Leoaicele” au mai estompat din dezamăgirea trăită în ultimele două meciuri de campionat, pierdute acasă cu Independența Baia Mare (1-2) și Olimpia II Cluj (2-6) și s-au calificat în turul următor al Cupei României la fotbal feminin. Chiar dacă au întâlnit o formație de prim eșalon, pe Fortuna Becicherecu Mic, fetele de la AC Piroș Security s-au mobilizat și s-au impus cu scorul de 4-2, după ce conduceau cu 3-1 la pauză. Bălaș, Vanu, Chiș și Liheț au fost autoarele golurilor în contul arădencelor, care intră – totuși – cu o victorie în vacanța de iarnă. „Oricât m-aș strădui să uit înfrângerea cu Baia Mare nu pot, mai ales că sunt convins că primul gol al adversarelor a fost precedat de un fault în atac. Nu ar fi trebuit să pierdem acel joc și să mai păstrăm șanse la promovare, așa, însă, devine foarte greu. Referitor la Cupă, succesul ne bucură, sperăm să înaintăm cât putem de mult în această competiție, mai ales că la primăvară sperăm să avem un lot mai competitiv și mai bine pregătit fizic”, spune Gigi Cameniță, antrenorul divizionarei secunde din orașul nostru.

Meszaros – Magocs, Bajko, Dobrea, Bodnar – Adam (46 Doroti), Liheț, Chiș, Vanu – Olariu, A. Bălaș a fost echipa aliniată de Piroș Security în această dimineață, pe „Șega”, în fața „lanternei roșii” a Ligii I, pentru care au înscris Abrudan și Linuț.

Prelungiri fatale: Lugas Oradea – CS Ineu 4-3

Pe terenul din Paleu, s-au întâlnit două formații apropiate valoric, din același eșalon, iar deznodământul a fost pe muchie de cuțit. Cele 90 de minute regulamentare s-au încheiat la egalitate 3-3, cu golurile ineuancelor semnate Ancăș și Kugler, plus un autogol, însă orădencele au fost cele care au găsit punctul decisiv în prelungiri.

S-a încheiat 4-3, iar „alb-albastrelor” le mai rămâne doar campionatul, însă nici acolo nu stau foarte bine. „Fetele au dat totul, au jucat bine, dar ne-a lipsit golul în plus ce ne-ar fi adus calificarea”, a spus Cristi Sculici, coordonatorul corpului tehnic de la CS Ineu.

Ungureanu – Vamanu, Chira, Kovacs, Preală – Mihăieș, Strfler, Martin, Kugler – Cristea, Ancăș a fost „unsprezecele” Ineului în județul vecin, banca de rezerve fiind goală

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button