Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa 19-a (ultima a turului): Arădeanul Pirtea contribuie cu un gol la prima victorie a lui Roșu la „cârma” Mioveniului





Vineri

Ştiinţa Miroslava – Ripensia Timişoara   3-0

 Au marcat: S. Bucur 25, Nemțanu 54, Viorică 66. Eliminat: M. Toma (Ripensia) – min. 14

Sâmbătă

CS Afumaţi – Academica Clinceni   1-0

Patriche 19

Olimpia Satu Mare – Chindia Târgovişte   1-3

Jurj 90+1 / L. Mihai 4 și 44, Honciu 26

UTA Arad – FC Argeş   0-1

I. Năstăsie 30

Pandurii Târgu Jiu – Dacia Unirea Brăila   0-3

Dănăricu 73 și 79, Vasilescu 75/ Al. Pop 45, 48, 70

Foresta Suceava – Luceafărul Oradea   3-0

Matei 4,47, Bosânceanu 50

Dunărea Călăraşi – Metaloglobus Bucureşti  1-0

Munteanu 84

ASU Politehnica Timişoara – ASA Târgu Mureş . 3-0

Ignea 45, Plămadă 76, Staicu 90

AFC Hermannstadt – Sportul Snagov  2-0

Dâlbea 25, Rusu 62

Duminică, 14.00

CS Baloteşti – CS Mioveni   0-3

/ Năstăsie 10, Pirtea 54, Gugu 83

Clasamentul la finalul turului:

Etapa 20, prima din retur (2 decembrie, ora 11.00): Snagov – Luceafărul, Suceava – Ripensia, Miroslava – Târgu Mureș, ASU Poli – Brăila, Pandurii – FC Argeș, UTA – Târgoviște, Satu Mare – Metaloglobus, Călărași – Clinceni, Afumați – Mioveni, Balotești – Hermannstadt. 

 









5 comentarii

  1. astia de la Ripensia pe langa faptul ca nu se regasesc mai trebuie sa mearga si la Suceava ptr.o partida pe care sigur vor pierdi-o iar ! Nu cred sa-si mai revina poate la primavara cand o da coltul ierbi!Oricum stadionul lor este de liga 5 nici macar in a-4-a in alte regiuni nu gasesti asa ceva da de cum la Timisoara!

    0
    0
  2. Da intradevar Ripensia e echipa f.slaba si cu stadion ca la sate,dar a fost egala UTA-ei la Timisoara prin acel 1-1 si noroc cu ,,f.utist cu casca-masca ca s-a facut mila de noi si a tras 11 m pe langa poarta aradeana !Si maI ceva d-le Costea,cred ca n-ati uitat inceputul reprizei a doua din acest meci amintit mai sus,cand UTA a jucat ca o echipa de liga 6 aradeana,FIIND DOMINATA CATEGORIC…Deci e grava situatia la UTA si cand te gandesti la cazul Suceava ca vine depunctarea,nu mai doresti sa auzi de fotbal.GIRO merci pentru o apreciere si propunere a ta despre mine,dar de eu eram la UTA nu se intamplau magariile//!Hai UTA !

    0
    0
  3. sa vedem ce face Ripi la Suceava unde totusi UTA a batut! ?De-altfel din cele 5 victori ale UT-ei 4 SUNT IN DEPLASARE Targoviste,Clinceni,Suceava SI Braila si doar una singura! LA SIRIA!A fost un tur de campionat deplarabil ptr.echipa aradeana insa eu cred ca nu aceasta este valoare echipei si totul poate fi schimbat peste iarna cu o politica normala si fireasca asemanatoare cu cea din anii trecuti cu jucatori tineri si de perspectiva preponderent din pepinera proprie! Nu uitati ca echipele Under 17 si Under 19 sunt cele mai bine cotate din zona si UTA a pierdut o intreaga echipa fata de editia de anul trecut! Ce ziceti daca am avea in lot pe MAN ,PETRE ,RUS ,GLIGOR ,Miron sau chiar Chindis !? UTA ramane UTA, numai de-ar intelege cei ce imbraca tricoul alb -rosu ca UTA INCA ESTE CAMPIOANA PROVINCIEI si va fi si de-acum mult inainte! HAIDE UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button