UTA Arad

Nervi și lacrimi pentru Adili la finalul meciului cu argeșenii





UTA a avut o nouă zi de slabă pe arena „Otto Greffner” din Șiria, iar FC Argeș a plecat cu toate cu punctele, în ciuda faptului că a evoluat aproape tot meciul în inferioritate numerică. Vișa vedea cartonașul roșu după 6 minute de joc pentru fault de ultim apărător la Curtuiuș, iar zece contra zece s-a mai jucat de abia un minut, în prelungirile confruntării. Atunci, Mevlan Adili primea al doilea avertisment din partea „centralului” Florin Andrei, pentru o intrare întârziată la Năstăsie și era eliminat de pe teren.

Din spusele martorilor, atacantul lui FC Argeș l-a ținut minte pe fundașul utist și l-ar fi numit terorist la intrarea la cabine, făcând referire la originile musulmane ale macedonianului cu rădăcini albaneze. Adili nu a suportat afrontul și, printre lacrimi și nervi, a dorit să-și facă singur dreptate, fiind cu greu stăpânit de „oficiali”, colegi și chiar fotografi să nu sară la gâtul autorului golului de trei puncte al „alb-violeților”.

Cert este că fundașul de 23 de ani îi va lipsi lui Todea la meciul cu Chindia Târgoviște și nu neapărat din pricina cartonașului roșu încasat sâmbătă. Chiar dacă ar fi rămas doar cu avertismentul luat în prima repriză, Mevlan Adili ar fi fost suspendat pentru cumul de „galbene”.









8 comentarii

  1. 2,,3 avem și noi mai buni și nu dorim sa riposteze și să facă un obicei.la provocări !! Omenesc e de înțeles. ,sportiv nu. Adversarul îți caută punctele slabe inca de la el de acasă !! Și pe săracul PELE dupa. suită de faulturi îl gratulau cu porecla. TIGAN !! Se vor aranja lucrurile!!Până învață copilul sa meargă mai cade. HAI. UTA !!!

    0
    0
  2. 10 meciuri: 3 victorii, 2 egaluri, 5 infrangeri. Este o statistica demna pentru UTA? La iarna…curatenie:antrenor, jucatori, conducere.

    0
    0
  3. In primul rand conducere. De acolo se trag toate. Rusine SCU chiar sunteti si voi slugile lui Meszar, ar trebui schimbata si conducerea SCU, dar nici pe pe acesti mascarici nu ii poate schimba nimeni, sunt pe viata acolo. RUSINE

    0
    0
  4. Sunt alaturi sufleteste de MEVLAN ADILI care a fost jignit in mod grosolan, cu referiri rasiste , de catre un jucator pitestean. MEVLAN ADILI te imbratisev cu mare drag !!! Esti un jucator tanar care vrei din rasputeri sa ajuti UTA, fapt pe care-l apreciez enorm !!! Alaturi de MEVLAN ADILI !!! NU RASISMULUI !!!

    0
    0
  5. Sunt curios daca conducerea FRF si a LPF se vor autosesiza in acest caz sau daca observatorii si arbitrii partidei si-au notat respectivul incident , Pentru ca este un fapt regretabil dar care trebuieste pedepsit !!!

    0
    0
  6. Conducerea, faceți ceva in legătură cu nefericitul eveniment ?
    Un comunicat de presă, un memoriu la FRF, Ligă ?

    0
    0
  7. Un gest foarte, foarte urat facut de NASTASIE prin acea jignire rasista facuta !!! Ce ai ba NASTASIE cu ADILI, nu iti este rusine sa vorbesti asa de un baiat de nota zece cu un caracter foarte frumos. Cere-ti scuze !!! ADILI, nu te lasa injosit si fa un memoriu la FRF sa il inveti minte !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button