Handbal

Sas rezolvă un final aprins: KSE Târgu Secuiesc – Crișul Chișineu Criș 29-30





În penultima etapă a turului eșalonului secund la handbal feminin, Crișul Chișineu Criș s-a deplasat în Secuime, pe terenul penultimei clasate în Seria B. După cum avea să decurgă prima repriză, cu echipa oaspete mereu în avantaj pe tabelă și având 15-9 la pauză, era greu de anticipat ceea ce avea să se întâmple pe final.

Încurajate de un public vulcanic și foarte agresiv verbal cu elevele lui Titi Ionescu și Florica Boldor, fetele de la Târgu Secuiesc au revenit pe tabelă, au și condus pentru câteva secunde, pentru ca scorul în ultimul minut de joc să fie egal: 29-29. Arbitrii, care le-au cam împins de la spate în partea secundă pe amfitrioane, nu au mai avut ce face la o intrare dură asupra lui Sas. Cartonaș albastru pentru jucătoarea lui KSE și lovitură de la 7 metri transformată cu mult sânge rece de aceeași Raluca Sas.

29-30, rezultat final și „alb-albastrele” câștigă cel de-al patrulea meci al sezonului, prin reușitele semnate: Cherecheș 6, Pop 5, Sas 5, R. Boldor 4, Mîrcă 2, Vartolomei 2, Puț 2, Haidu 2, Lucușa 1 și Murariu 1. Crișul încheie turul acasă, pe 18 decembrie, împotriva lui Național Râmnicu Vâlcea, o formație abordabilă, de mijlocul clasamentului.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button