UTA Academie

Nici cu întăriri de la prima echipă nu au putut avansa în Cupă: Ardealul Cluj – UTA Under 19 4-0





Chiar dacă înfruntau în deplasare liderul seriei de Vest al Ligii Elitelor, juniorii mari ai „Bătrânei Doamne” își puneau speranțe în calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. În acest sens, au fost și ajutați de antrenorii primei echipe, ce i-au împrumutat la acest pe Mureșan, Jorza, Stahl și Toma, însă Ardealul Cluj fost mai pragmatică și a profitat la maxim de ocaziile ivite.

În prima parte, Amir Jorza a ajuns unu la unu cu portarul advers, dar a tras pe direcția acestuia, iar apoi un lob de la mijlocul terenului al lui Toma Bodri a trecut de puțin pe lângă. După o jumătate de oră, un penalty comis de Onuțan le-a permis gazdelor să deschidă tabela, prin Șoimaru, la singurul șut pe spațiul porții lui Mureșan.

În repriza a doua, odată cu schimbările efectuate în garnitura utistă, clujenii au defilat în urma reușitelor lui Cioargă, Andronic și Gavrilă. S-a încheiat 4-0, arădenii nereușind nici măcar punctul de onoare, cu toate că au avut ocazii și după pauză, prin Jorza, Stahl și L. Bodri, acesta din urmă țintind bara.

Mureșan – Frai, Onuțan (30 L. Bodri), Sabău, Curta – Jorza, T. Bodri (58 Obrad) – Stahl. Toma, Gruiescu (55 Nagy) – R. Petcuț (50 Faur) a fost echipa aliniată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Adi Ungur și Sandu Țamboi pe malul Someșului. Astfel, după doi ani consecutivi în care a jucat finala Cupei (având în palmares și trofeul cucerit în vara lui 2016), UTA Under 19 se oprește în optimi.

 









9 comentarii

  1. Pentru cunoscatori : uitati-va la rezulatatele echipei U17 antrenor – Sandu Gaica – fost jucator de prima liga in Romania, foarte bun psiholog si strateg, selectand asa cum trebuieste tinerii talentati ( dupa cate stiu doi juniori adusi de catre Sandu Gaica la UTA , respectiv Nagy si Tarlea au ajuns subiect de disputa in cadrul clubului si in final acestia au ajuns sa joace pentru UTA U 19 ) si antenorii de la UTA U19 !!! Oricum felicitari Sandu Gaica si copiilor pe care-i antrenezi !!! Mult succes Sandu Gaica tie si echipei tale UTA U 17 !!!Ramai acelasi OM si MARE CARACTER !!! Pentru ca astea fac diferenta. Nu pot spune ca nu le doresc succes si felicitari juniorilor de la UTA U 19 !!!

    0
    0
  2. In echipa utista U 19 au jucat musculitele Sthal si Jorza…????de la prima echipa ?Cred ca iar ati facut doar figuratie pe terenul din Cj,dar oare ceilalti juniori de la echipa Dulaului joaca mai bine….?Acest 4-0 spune multe !

    0
    0
  3. Bine ca avem 4 antrenoti. Ca la noi la nimeni, 4 antrenori platiti din banii aradenilor si rezultate ZERO, BRAVOOO MESZAR buna strategie.

    0
    0
    1. Voinea este toată vina el Cind sunt rezultate la juniori ba e cu juniori cind sunt la echipa mare ba cu echipa mare este un alunecos știți și voi de ce !Voinea ieși din anonimat și asumați responsabilității ca nu mai merge sa tot ne arați ca ești Ok!

      0
      0
  4. Daca selectia se face pe pile nu pe valoare se vad rexultatele antrenorii de la juniori fie sunt materialisti fie afemeiati PROFESIONISTI au ramas fff putini

    0
    0
    1. Bravo Andrei ca demasti antrenori,,afemeiati,, la unele grupa de copii copii !Mai citeam unele comentarii ca pe la grupa 2003 ar fi >pacate<….dar e posibil orice !!!!Asta iarna in sala sporturilor Fleseriu din Sebes au jucat mai multe echipe de copii,inclusiv din Arad.La echipa Navobi A-Iulia juca un copil ,,paros,,asemanator cu dusmanul Alexa…si in sala a venit un antrenor ce s-a pus langa mama parosului…..Aceasta se zice ca era vanzatoare la un magazin si fiind dama bine si cu magnet pentru dragoste….s-a cuplat cu antrenorul…..si sa vezi cum parosul joaca meci de meci.Sa vezi ce indicatii dadea acest,,cuceritor,,copiilor din echipa vanzatoarei…ca sa castige cu CS Zlatna unde a ajuns antrenor ,,bihoreanul,,ce a fost delegat la UTA pe timpul lui Lacatus !E curva lumea….?

      0
      0
  5. Și aici se vede că atât de mult laudatii juniori de la prima echipă nu ajuta cu nimic! La seniori chiar încurcă, daca nu era obligativitatea folosirii a trei juniori, acum eram in locul lui Sepsi

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button