Liga a 2-a

Cupa României, optimi de finală: Hermannstadt salvează onoarea divizionarelor inferioare, FCSB nu a avut probleme cu teamul lui Ionuț Popa





Ultima zi a optimilor de finală ale Cupei României a venit cu singura surpriză a fazei, odată cu eliminarea prim divizionarei Juventus București de liderul ligii secunde, FC Hermannstadt. Sibienii salvează, astfel, onoarea echipelor din ligile doi și trei care au părăsit in corpore competiția KO.

Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi  0-2

/ P. Mendes 11 – penalty, Ştefănescu 66

CS Afumaţi – CS U Craiova  2-3  (1-1 după 90 de minute)

D. Burlacu 10, Vlada 93 /Gustavo 66,  Băluţă 101, 105

FC Botoşani – Viitorul   3-2

Chitoșcă 50, M. Roman 74, Fl. Plămadă 80 / Gavra 64, D. Drăguș 78

CS Mioveni – Gaz Metan Mediaş   0-1

Romeo 12

Universitatea Cluj – Dinamo  1-1 (2-4 după loviturile de departajare)

D. Goga 34 / Corbu 14. Au marcat de la 11 metri: Ursu / S. Filip, Rivaldinho, Salomao

AFC Hermannstadt – Juventus Bucureşti   2-0

Morariu (autogol) 60, Tătar 68

Chindia Târgovişte – Astra Giurgiu  0-2

Balaure 111, Chipirliu 115

ACS Poli Timişoara – FCSB   0-3

Gnohere 34, Golofca 55, D. Benzar

Echipele cu albastru s-au calificat în faza sferturilor de finală care se vor desfășura în primăvară.

FOTO: gsp.ro









5 comentarii

  1. TODEA, sa nu se gandeasca la acest aspect pt. ca, antrenorul Croitoru, sigur nu va folosi formatia standard la Giurgiu ci va juca in majoritate cu rezervele pt. ca, meciul de la Siria cu UTA. este mult mai important in economia promovarii, constient fiind ca, si asa nu are nicio sansa in fata Astrei pe terenul ei propriu, asa ca, TODEA, nu te mai baza pe aspectul asta si pregateste echipa cat mai bine , mai ales la finalizare in fata portii si nu mai vorbesc in aparare, cum va iesi , nu stiu ,dar totusi prima sansa cu parere de rau sa o spun, este CHINDIA , care va veni pt. asi vinde scump pielea dupa acel 0-1 din tur de la Targoviste !!! Eu ,o sa le tin pumnii baietilor de la UTA. chiar daca sunt targovistean, si apoi pt. cei de la Chindia !!! Este greu pt. UTA., foarte greu in acest meci dar sa vedem cum va iesi , pana la urma si meciul egal este bun daca se poate si victoria pt. UTA. !!! Sa fie intr-un ceas bun si baietii sa se mobilizeze exemplar si sa castige cu Chindia, daca nu se poate ,asta este mergem mai departe si din campionatul viitor sa vina niste oameni capabili sa o aduca pe UTA. acolo unde nu trebuie sa lipseasca niciodata, va salut si sanatate !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Da,asa este @Nelu Targoviste!
      Mai bine ar juca si Todea cu juniorii,macar ar vedea la „treaba” copiii,intr-un meci greu,pt ca in Elite,cam defileaza!
      Sa-i vedem la joc impreuna.Cu Barna Stahl,Jorza,Tanase,Iuga,Dinculescu,Filaret,Miculescu,Toma,etc.Poate alaturi de Pacurar,Hlistei,Asani si mai cativa pe acolo…
      Ce am avea de pierdut?”Ori la bal,ori la spital”!!!Macar sa vedem pe cine ne putem baza!

      0
      0
  2. D. Nelu UTA nu a fost înstare sa faca macar egal cu Argesul ,aproape 90 de minute cu un om în plus…si te astepti la un rezultat bunicel cu chindia? Poate sa ne asteptam la un scor mai bunicel ….ca altceva nu ai la ce te astepta cu Todea la carmă !

    0
    0
  3. Foarte greu meciul cu Chindia ce are 90% sanse de victorie in meciul cu UTA ! Au jucat bine targovistenii cu a lui Edi Iordanescu si pacat ca au primit gol din ofside si o gafa a portarului Meila.in prelungiri !Daca pierdem cu Chindia,cred ca trebuie sa plece Dulaul la o echipa de copii sau la CAPRUTA ca sa le faca teren si echipa………!@D-le Falca i-a masuri ca neputinta e mare la UTA si cine trebuie sa-si anunte demisia…refuza acest lucru !

    0
    0
    1. D-le Falcã ?? Ceri ajutor groparului ! Falcã e liliputan la capitolul „ a da ajutor „ !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button