UTA Arad

Vizita Chindiei, prilej de revanșă în special pentru atacanții și juniorii UTA-ei: „Au fost afectați, dar trebuie să fie conștienți de valoarea lor”





Cristian Todea își punea mari speranțe în cuplul de atacanți Curtuiuș – Florea, care se refăcea și pe teren propriu după o lună și jumătate. Dar, ambii fotbaliști au avut o zi slabă, au ratat din toate pozițiile și le-au permis lui FC Argeș să câștige primul meci departe de casă în actuala stagiune de Liga 2-a.

Pentru cele două „vârfuri” prilejul revanșei se ivește peste trei zile, odată cu vizita celor de la Chindia Târgoviște. „Am avut multe oportunități de a înscrie cu FC Argeș, băieții și-au dorit asta. Am avut o discuție cu întreaga echipă și am tras concluzia că i-a afectat foarte mult faptul că nu a intrat mingea în poartă. Am văzut și în pauza meciului cum i-au afectat ratările din prima repriză, dar cel mai important este să treacă peste acest lucru, să fie conștienți de valoarea lor și să fructifice următoarele ocazii pe care le vor avea”, a spus Cristi Todea.

Același discurs este, oarecum, valabil și pentru juniorii UTA-ei. Aceștia au evoluat sub așteptări cu FC Argeș, iar o parte dintre ei au rămas datori și după meciul de Cupă, de ieri, când echipa de juniori mari a pierdut cu 4-0 în optimile Cupei României contra celor de la Ardealul Cluj. În plus, aceiași fotbaliști Under 19 au de răzbunat și eșecul din semifinalele Ligii Elitelor în fața dinamoviștilor Ciubotariu sau Neicuțescu, care acum îmbracă tricoul Chindiei. „Cu siguranță și ei se vor gândi la revanșă după meciul pierdut la Cluj, e un prilej bun să demonstreze că poate că acolo a fost un accident”, a spus Todea despre Jorza, Stahl și Toma, jucători din circuitul primei echipe, în timp ce, în vară, pe teren contra „câinilor roșii” s-au mai aflat și Iuga, Dinculescu și Tănase.









2 comentarii

  1. Alt. Meci aceleasi declarati , ma mai lasai ma ca ce afectati sunt ca nu a intrat mingea cu arges parca au pierdut de la 3 0 finala ligi campionilor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button