UTA Arad

Livetext, ora 11.30: UTA – Chindia Târgoviște 2-1, final





Manea este indisponibil datorită unei entorse la glezna stângă cu care s-a ales încă de dinaintea meciului cu FC Argeș, când însă a strâns din dinți și a jucat 90 de minute.

Formații oficiale:

UTA: Svedkauskas – Polgar, Scutaru, Filaret, Dinculescu – Păcurar, Tănase, Jorza, Hlistei – Florea, Curtuius.  RezerveBarna – Toma, Boakai, Asani, Iuga, Stahl, Prună. Antrenor: Cristi Todea.

Chindia: I. Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, D. Ciobotariu – Pencea, L. Mihai, Honciu, Cr. Stoica – Nisipeanu, Cherchez. Rezerve: Meilă – Dumitraşcu, Neguţ, Acasandrei, Neicuţescu, Şerban, Bătfoi. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Arbitri: Rareș Vidican (Satu Mare) – Ovidiu Timar (Marghita), Ionuț Cîmpeanu (Cluj Napoca). Rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei).

Observatori: Viorel Lolea (Reșița), Lucian Măiereanu (Brașov).

Ninge cu fulgi mari la Șiria, bate și vântul, terenul este acoperit de un strat subțire de zăpadă. Au fost trasate liniile cu roșu iar mingile de joc sunt galbene. Circa 200 de spectatori înfruntă vremea potrivnică dintre care 30 sunt la peluza galeriei utiste.

Min.1 A început partida. UTA joacă în echipament roșu iar Chindia în albastru. Oaspeții au avut lovitura de începere.

Min.2 Nisipeanu a șutat de la 25 de metri, pe jos, fără probleme pentru portarul utist.

Min.3 Nisipeanu a primit o pasă pe dreapta, la marginea careului, a pătruns și a șutat pe jos dar slab, mingea s-a dus spre colțul lung dar Scutaru a respins.

Min.6 Corner de pe stânga pentru Chindia, Honciu a reluat cu capul din careu, peste poartă.

Min.7 Centrare a lui Hlistei de pe stânga, înalt în careu la bara a doua, Păcurar a reluat din opt metri dar peste poartă.

Min.8 Florea cade în careu dar a primit cartonaș galben pentru simulare.  

Min.10 Lovitură liberă de pe stânga, Păcurar a trimis în careu, Scutaru a sărit dar nu a ajuns cu capul la minge, fundașul utist a cerut un fault, dar fără succes.

Min.12 Corner pentru Chindia, Cherchez a centrat în fața porții dar au respins utiștii. 

Min.14 GOOLLLL UTA. O centrare în fața porții a lui Jorza este reluată cu capul de Hlistei și apoi de Ispas, care tot cu capul își bagă mingea în propria poartă: 1-0 

Min.16 Cartonaș galben pentru Stoica.

Min.19 Corner de pe stânga executat de Păcurar, fundașii adverși au respins și faza s-a stins.

Min.21 Liviu Mihai a șutat din afara careului, dar Svedkauskas a prins fără probleme.

Min.22 Curtuiuș a șutat de la distanță, pe jos, dar Popescu a prins balonul.

Min.23 Nisipeanu a marcat dar din poziție de offside și golul a fost anulat.

Min.25 Corner de pe stânga, Păcurar a trimis la bara a doua, fundașii oaspeți au respins cu greu după o învălmășeală.

Min.30 Ambele echipe au făcut risipă mare de efort, s-au bătut pentru orice minge pe un teren ce devine tot mai greu pentru controlul mingii. Jocul este întrerupt des pentru faulturi de joc.

Min.38 Cherchez a șutat dar Filaret a deviat în corner. Fără alte urmări.

Min.39 Cherchez a executat o lovitură liberă de pe dreapta, dar au respins fundașii utiști.

Min.40 Nisipeanu a luat cartonaș galben.

Min.43  Păcurar a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta, mingea a trecut un pic pe lângă vinclul de la colțul scurt.

Min.45 Se arată  un minut de prelungire.

Min.45+1 Pauză la Șiria. UTA – Chindia 1-0

Min.46 A început repriza a doua. La oaspeți, Neguț a luat locul lui Pencea.

Min.49 Cherchez a primit cartonaș galben pentru fault.

Min.60 Meci fragmentat. 

Min.60 GOL Chindia. Lovitura liberă de pe stânga a fost executată direct pe poartă de către Honciu și portarul utist nu reușește să blocheze mingea ce trece cu efect pe sub el ți intră în plasă:1-1

Min.62 Cornerul de pe dreapta executat de Păcurar este respins de Honciu.

Min.64 Dumitrașcu a intrat în locul lui Cherchez.

Min.65 Polgar a primit cartonaș galben.

Min.66 GOOOLLLLL UTA! Hlistei i-a dat o pasă filtrantă lui Florea, care a tras din unghi închis printre fundași, mingea a fost deviată în plasă: 2-1

Min.68 Martac a primit cartonaș galben după un fault.

Min.69 Lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, Păcurar a trimis la colțul lung de unde portarul Popescu a scos în corner, fără urmări.

Min.70 Nisipeanu a lăsat locul lui Neicuțescu.

Min.80 O centrare în careu îl găsește pe Honciu care a reluat cu capul pe lângă poartă. 

Min.83 Corner de pe dreapta pentru UTA, Păcurar a centrat în careu dar au respins fundașii.

Min.85 Corner de pe dreapta pentru Chindia, mingea a ajuns în careu dar au respins utiștii pe moment, după care mingea a ajuns la Dumitrașcu a reluat cu șut de la marginea careului, lateral stânga, pe lângă poartă. 

Min.87 Păcurar a lăsat locul lui Prună.

Min.90 Se arată trei minute de prelungire.

Min.92 Mingea este trimisă în careul utist de unde Neicuțescu a reluat din unghi, cu capul, pe lângă poartă.

Min.92 Asani a intrat în locul lui Hlistei.

Min.93 Fluier final, UTA – Chindia 2-1.









63 comentarii

  1. Pentru ca inca se joaca la Siria ia cititi ce se spunea in decembrie 2013
    ,,Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a semnat cu Tehnodomus contractul de lucrări pentru modernizarea Stadionului Municipal „Francisc Neumann” (UTA). Tehnodomus a câștigat licitația publică de lucrări cu o ofertă în valoare de 32 733 275, 15 lei (TVA inclus). Lucrările de construcții vor dura 36 de luni și după finalizare arena ultramodernă va avea 12 584 de locuri.,,
    in 2014 au inceput lucrarile , conform unor calcule simple in iulie 2017 stadionul trebuia sa fie functional.Cine raspunde pentru intarzieri? Nimeni de la Scu nu mai zice nimic, bine o fi si daca o fi gata in 2020, nu?
    In rest , Haide UTA, desi cu asa conducere mai greu!

    0
    0
    1. ,, în vara anului 2016 primeam asigurări de la viceprimarul Călin Bibarţ că UTA va juca de la începutul sezonului 2017-2018 pe arena din calea Aurel Vlaicu…
      Mai vreti dovezi ca s-a mintit la greu, ca una se zice si alta se face? Dar vorba romanului ,,mai rau sa nu fie,,

      0
      0
      1. iar cateva luni mai tarziu se spunea ca
        ,, Primăria afirmă că echipa fanion a Aradului va juca şi în sezonul viitor (2017-2018) pe arena Motorul…
        Si pana la urma a ajuns la Siria. Nu-i asa ca avem profesionisti si la conducerea orasului dar si la conducerea clubului?

        0
        0
  2. Ultimul citat pe ziua de azi
    ,,”Modernizarea arenei, Stadionului Municipal Francisc Neumann, arena UTA, a început în luna iunie 2014, atunci a fost predat amplasamentul către constructor, constructorul are la dispoziţie 36 de luni pentru a finaliza lucrarea”, precizează Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.
    Mi-am permis sa readuc in discutie aceasta tema pt ca se tot invoca starea terenului din Siria(dimensiuni, gazon etc) si cred ca e normal sa stim cine ar trebui sa raspunda pentru situatia existenta.

    0
    0
  3. asa vorbiti ca si cum noi ceilalti din afara Aradului in facuram primar pe viata pe acest individ numit si FALCA?! gestinati cum se cuvine treburile interne si promovati oameni capabile care iubesc sportul in general,Falca este primar de nu stiu cate mandate si poate va ma fii mult inainte ptr.ca asa doresc cetatenii Aradului! Deci concluzia este trista dar adevarata nu se doreste o echipa de fotbal mare si competitiva ptr.ca sunt alte interese de grup la mijloc!

    0
    0
    1. E la al patrulea mandat. Eu nu am comentat legitimitatea primarului in fruntea municipiului, Ma intereseaza daca raspunde cineva pentru situatia actuala. Atat!

      0
      0
      1. Am dat doar citate din presa vremii, declaratii ale conducatorilor Aradului. Cei care dau vot negativ probabil ca sunt multumiti de situatia actuala, E minunat probabil ca echipa joaca la Siria. Hai ca ne meritam soarta!

        0
        0
    2. draga Costea, desi stiu ca voi starni o furtuna de replici, totusi doresc sa subliniez ca Aradul nu inseamna numai si numai fotbal. Acest domn Falca are si merite in Arad, si nu putine. Pentru acestea a fost ales si reales. In cazul fotbalului are cartonas rosu, dar numai pentru asta nu putem desfiinta omul. E adevarat ca din perspectiva iubitorului de fotbal si mai ales, de UTA, e cumplit in Arad si Falca impreuna cu echipa lui merita niste „coape” cel putin. Cu toate acestea la viitoarele alegeri nu prea are contracandidati. Pe mai departe, asa cum face Targovisteanul, HAI UTA, UTA, UTA …..

      0
      0
      1. Bulumac care e și utist până în măduva oaselor nu poate fi contracandidat pt falcă? Daca nu candida din partea pesedeului era deja primar!

        0
        0
      2. Esti un prost. Parcuri amenajate la suprapret ajunse acum ruine,piste de biciclisti facute aiurea,reabilitari de strazi in bataie de joc.Iar daca nu ma credeti va invit impreuna cu dl Primar,cateii dansului si PRESA sa va exemplific

        0
        0
      3. Sunt foarte curios la ce „succesuri” rasunatoare ale primarului faceti referire.Io zic sa va documentati inainte cu ce costuri si cine plateste numeroasele kitschuri realizate de acest ins.
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
  4. Se pare ca portarul Svedkauskas nu-i de UTA !!! Avem nevoie de un portar de 27-28 de ani cu experienta si binenteles valoros ! Eu personal cred ca Bujor Catalin s-ar descurca mai bine decat lituanianul asta.

    0
    0
  5. Și noi avem faliții noștrii. !! La UTA fotbal mai curat că zăpada !! CURTUIUS vinul vechi al echipei !!Nota 8 pt. efort. și clarviziune lui TANASE și JORZA !! HAI UTA !!!

    0
    0
  6. hmmm, doar 11 comenturi… dintre care 80% ale amarului care considera ca scu e de vina ca primarul nu-si tine promisiunile… ce liniste e cand castiga UTA 🙂

    0
    0
    1. Tu asta ai inteles, ca SCU e de vina ca primarul nu isi tine promisiunile? Spuneam doar ca nimeni de acolo nu zice nimic adica nu ia atitudine.
      E greu sa citesti si sa si pricepi?

      0
      0
      1. lasa-ne. stim si noi ce primar avem, nu tre sa ne aduci aminte. si cam ce atitudine crezi ca s-ar putea lua? in afara de a-l injura la meciurile televizate nu ai alte parghii… vii tu acuma sa te intrebi de ce nu i-a scu atitudine vizavi de un lucru pe care nu il pot controla… esti parfum de destept…

        0
        0
        1. cand nu-ti convine ceva si nu ai argumente jignesti, dar spune si asta cate ceva despre tine. Desteptule!

          0
          0
        2. Vad ca ai probleme in a pricepe ce se comenteaza pe aici. Asta e, te-ai bagat in discutie fiind pe langa subiect. Nu pricepi , mai citeste o data, poate , poate, desi cred ca slabe sanse.
          Daca pana acum nu stii ce inseamna sa jignesti nu o sa-ti explic eu. Da-i inainte, totul e perfect, lucrarile sunt in grafic, toata lumea e multumita.Tu sa fii sanatos!

          0
          0
          1. 🙂 hai pa pisi, vezi ca urmeaza declaratia lu todea. inca o oportunitate sa ne spui ca scu nu ia atitudine

            0
            0
          2. A.tata poti? Pisi, bengos, parfum de destept Cam limitat, baietas, dar asa ai vazut tu ca poti compensa cu tupeul. Toate cele bune, ferice de tine!

            0
            0
    2. Poate au fost pe stadion restul…iar cei din SCU nici nu citesc comentariile de aici, așa că degeaba se leagă ăla la fiecare postare de ei..

      0
      0
      1. Eu nu ma leg de nimeni, eu doar constat cate ceva. Traim intr-o tara libera, nu? Si daca lumea e multumita de tot ce se intampla in jurul echipei, inclusiv legat de felul in care se munceste la stadion, foarte bine.

        0
        0
        1. ne-am prins, esti un bun constatator. sa stii ca fac angajari la locala. ce-ar fi sa vi si cu solutii daca esti asa bengos? in alta ordine de idei UTA a castigat, lasa-ne in bucuria noastra…

          0
          0
          1. Vai , ce dur esti! Nu cred ca e treaba mea sa vin cu solutii. Voi nu numai ca nu aveti solutii dar nici macar nu sunteti deranjati de faptul ca stadionul trebuia terminat deja de 6 luni. Te pomenesti ca din cauza mea nu te poti bucura. Tot pe langa subiect esti. Imi place ca perseverezi, mai incearca poate iti iese.

            0
            0
          1. Daca tu asa consideri, nu ai decat. Nu am facut altceva in afara de a pune fata in fata niste promisiuni si realitatea. Dar asta inteleg unii, nu sunt penibili cei care au facut ca lucrurile sa fie asa, ci cei care atrag atentia asupra acelor chestiuni.

            0
            0
    1. Sincer sa fiu nici eu nu am visat nici macar un egal !!! Dar iata ca baietii ne-au facut o surpriza placuta astazi !!! Felicitari baietilor pentru victoria frumoasa pe care ne-au daruit azi !!! Hai UTA !!!

      0
      0
  7. macar o victorie de consolare acum aproape de sfarsitul anului sa speram ca din ultima deplasare se pot aduce alte puncte care sa scoata in evidenta totusi faptul ca UTA nu merita sa fie in coada clasamentului si sa aducA o farama de speranta pe anul ce vine! Bravo baieti ! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
  8. macar o victorie de consolare acum aproape de sfarsitul anului sa speram ca din ultima deplasare se pot aduce alte puncte care sa scoata in evidenta totusi faptul ca UTA nu merita sa fie in coada clasamentului si sa aducA o farama de speranta pe anul ce vine! Bravo baieti ! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! MA LASATI CU COMENTARIU SA SA NU MAI SCRIU NUMAI CE VA PLACE VOUA?!

    0
    0
  9. Pe un asemenea teren nu a mai contat valoarea individuala, tehnicitatea jucatorilor, ci doar conditia fizica si norocul, care de data asta au fost de partea noastra! Bravo UTA! Toti sibienii te-au sustinut astazi si se bucura de victoria ta! HAIDE UTA!!!

    0
    0
  10. ” E primavara, la UTA, in suflet si simtiri ” ! UTA a castigat, in sfarsit , acasa (…la Siria). Meci disputat , cu de toate , cu prima zapada, cu primul meci al lui Filaret, titular , apoi cu Dinculescu, si fara Burla,, cu o Chindia ,. care a vrut, dar a fost obosita bine…in Cupa. La ei au cam fost 2 autogoluri, la noi, Chindiei i s-a anulat un gol, plus am luat un gol usor,..cind nu trebuia.. M-as fi bucurat sa nu luam gol, insa „calul , ..de dar, nu se cauta ,…la masele „, deci…victoria e binevenita si asa, aduce un pic de liniste. Sa mentionam ca toti jucatorii au luptat admirabil, zapada a anulat presupusa superioritate tehnico-tactica a Chindiei,. Ar fi multe de zis : portarul este..discutabil, Polgar, Filaret si Dinculescu si-au facut treaba, Hlistei a fost foarte bun, mijlocul a muncit,, bun si Pacurar, si tinerii, de la mijloc,, atacul a dat doua goluri. Nu atacul; e problema ..la UTA. Greu lucrurile par a se lega , cumva, insa , pentru mai mult , este nevoie de o conducere …cu cap ( e greu sa ceri asta), de o banca mai experimentata (Todea, Botis, si Pacurar- sint-toti-, incepatori) si de 4-5 jucatori mai buni, plus 2-3 tineri , sub 21 ani peste ce este (ca fizic, in special)

    0
    0
  11. Unde este Nelu din Targoviste? UTA ESTE NASA CELORA DIN Targoviste ! I-am cam batut CAM DE FIECARE DATA SI PE PLOIE SI PE VANT SI ACUM SI PE ZAPADA! Nu este nici-o diferenta intre echipele de liga 2,toate sunt cam de acelasi calibru iar in prima liga nu vor face fata ptr.ca exista o mare difenta intre cele doua esaloane! Dovada se vede cum echipele promovate la pas anul trecut acum sunt deja retrogradate direct! ! Aviz amatorilor ma refer la Sibiu si mai mult la Calarasul marelui antrenor Alexa, care cu siguranta nu vor face fara rigolilor esalonului superior! Dedic victoria de astazi suporterilor asu si marelelui antrenor AndoNe.B, care deja viseaza la lucruri necurate! Lasati-i sa viseze este luna cadourilor si a povestilor spuse la gura sobei! HAIDE UTA! P.S.De zece ori daca joaca UTA cu astia de la asu ii vor invinge de 9 ORI si ei vor sa promoveze!? Ma intreb unde vor astia sa joace n-au nici stadion si nici vestiare! Uni cu visele si altii cu faptele,este foarte rau cand nu-ti cunosti potentialul si valoarea s-ar putea sa ramai doar cu visele ,NU MOR CAII CAND VOR CAINI!

    0
    0
      1. 1. FC Hermannstadt si-a propus unul dintre locurile 1-6, dar se pare ca lotul actual i-a permis sa viseze locul intai si daca va promove, isi va completa lotul actual. 2.Johannis nu e amator de fotbal (e amator de tenis, schi si ciclism) si nu are nici un rol in formarea si sustinerea echipei, dar daca ar avea si UTA, ca si Sibiul, 4-5000 de spectatori la fiecare meci, ar fi bine…:)

        0
        0
    1. 1. FC Hermannstadt si-a propus unul dintre locurile 1-6, dar se pare ca lotul actual i-a permis sa viseze locul intai si daca va promove, isi va completa lotul actual. 2.Johannis nu e amator de fotbal (e amator de tenis, schi si ciclism) si nu are nici un rol in formarea si sustinerea echipei, dar daca ar avea si UTA, ca si Sibiul, 4-5000 de spectatori la fiecare meci, ar fi bine…:)

      0
      0
  12. Felicitari UTA pt. victorie. Dinculescu si Burla sunt jucatori de banda. Scutaru cu Adili stoperi centrali. Asani la mijloc.

    0
    0
  13. Am nimerit pronosticul v-am zis că bate UTA 2-1…daca vreți să vă spun rezultatul de la București pe sintetic, trebuie să plătiți?

    0
    0
  14. In sfarsit victorie utista la Siria,dar mare noroc a fost cu ninsoarea,terenul greu si cam cele 2 autogoluri targovistene…!Daca in sfarsit am castigat ,cred ca Todea nu pleaca la Batuta,Capruta com Savarsin ca sa antreneze…..ca sa prinda experienta ce nu o are….!A fost o victorie mare cu aparare aradeana f.buna (bine c-a lipsit Manea…) dar lituanianul a luat gol de incepator……Cred ca de la Metaloglogus se poate veni cu 3 puncte daca se lupta ca astazi.Despre arbitraj,cred ca de ne arbitra Hategan,Ardelean,Bala Casian,,Mihoc…nu erau gazdari ca Vidican..Ce zici Giro…?.Hai UTA !

    0
    0
    1. Mulțumim garcea pt arbitrajul care l-ai trimis, dar putea să de-a penalty la Florea acolo, în loc de galben pt simulare, așa că să-i trimiți prin poștă răsplata..te rugăm să nu ne trimiți arbitru potrivnic la metaloglobus!

      0
      0
      1. Remus te inteleg…..! dar la meciul cu Metaloglobus s-ar putea sa fluiere un oltean, ori un argesean…….Te intreb Giro si pe tine Remus de ce sunt orase slab fotbalistic,dar au arbitrii divizionari ?Spre ex.Aiudul nu are nici echipa in C si fostul…Lucian Dan a introdus pe fir arbitrii ca Sergiu Popa,Vladimir.Nagy..,Ad.Marginean,Domsa….si observator ca Virgil Lup…,parca Aiudul e campioana Provinciei….!Se cunoaste ca vinul bun face ravajii si daca S.Corpodean mai pune o pila la finul sau mutat la Sf Gheorghe din Brasov….!Pricepi tu bubico………..!

        0
        0
    2. Daca Vidican era „gazdar” dadea penalty si eliminare , nu simulare ,la Florea.. @ albautistul, fara suparare, vezi cam prea multe afaceri, in fotbal. Aici sint si intamplari neprevazute si prosti, si slabi etc. Nu e totul invarteala si afacere, desi exista citeodata..si dintrastea UTA a batut „pe bune”, cu emotii, iar zapada, terenul greu si oboseala fizica a oaspetilor au ajutat-o. La UTA problema este , nu atacul, ci portarul, apararea si mijlocasii, unde , Todea gaseste greu formula potrivita.

      0
      0
    1. Echipa merita toate felicitarile. Le merita si daca nu ar fi castigat pentru daruirea extraordinara, pe un teren aproape imposibil.. Bravo echipei!

      0
      0
      1. Numai ca oficialii zice-se ca ar fi fost surprinsi ca in decembrie e iarna, adica nu aveau mingi colorate.

        0
        0
          1. Nelu e unul dintre cei mai statornici utisti, dar nu-l putem condamna daca isi doreste ca, acum cand UTA nu mai are sanse de promovare, echipa orasului sau sa promoveze, sperand ca la anul va promova UTA……:)

            0
            0
  15. NICK !? Daca unul iti supune ca nu esti sanatos la cap,nu il crezi, dar ma , daca vezi ca mai multi iti spun ca esti dus cu pluta rau de tot, date mai omule la un psiholog si regleaza-te la cap !!!! INVIDIOSULE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button