UTA Academie

„Puștii” lui Gaica iernează pe locul 2 în Liga Elitelor: UTA Under 17 – CSȘ Drobeta Turnu Severin 4-0





A doua întâlnire în decurs de patru zile între UTA și CSȘ Drobeta Turnu Severin le-a revenit tot arădenilor. Dacă, miercuri, în Cupa României, „roș-albii” îi spulberau pe olteni cu 9-0, în această dimineață, pe o suprafață de joc devenită dificilă după zăpada căzută, diferența de scor a fost ceva mai mică: 4-0.

Scorul reprizei era deja 3-0, după ce Dumitru a spart gheața și „dubla” lui Merian, pentru ca în partea a doua să mai înscrie doar Răzban.Terenul greu generat de starea vremii a generat un joc de luptă, nu de construcție, dar am fost mai puternici. Nu s-a pus problema învingătoarei, chit că valorile se mai nivelează pe asemenea terenuri. Copiii au fost în regulă, s-au acomodat repede și au înțeles ce au avut de făcut”, a spus Sandu Gaica, antrenorul UTA-ei Under 17, alături de Vasile Sin.

Zamfir – Haloș (70 Răzban), Salka, Spătar, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru (61 Selegean), Duma (72 Cornean), Merian (49 Gavrilă) – Tăședan (58 Nistor) a fost „garnitura” aliniată de UTA Under 17 la ultimul meci oficial al anului.

A fost ultimul meci al anului în Liga Elitelor, penultima etapă a returului, iar puștii „Bătrânei Doamne” vor ierna pe locul 2 al seriei de Vest. Competiția se reia pe 10 martie 2018, UTA urmând să termine tutul la Ploiești, cu Star Sport Pitești. Elevii lui Gaica mai rămân în priză până pe 15 decembrie, apoi intră într-o binemeritată vacanță.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button