Minifotbal, futsal

Șimandul a câștigat spectaculos la Deva și e noul lider al CN de futsal Under 19 (seria a 5-a)





Băieții lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au pornit mai greu în noua ediție a „naționalelor” Under 19 de futsal, dar și când au făcut-o nu le-a mai stat nimeni în cale. După ce a răzbunat eșecul din prima rundă, cu un 8-2 în fața Informaticii Timișoara, Șoimii Șimand a câștigat și la Deva, în fața celor de la Autobergamo, care se impuneau la Arad, cu 8-7. În această seară, singura formație din județul nostru înscrisă într-o competiție oficială de futsal a câștigat cu 7-3, după „triplele” semnate Șulea și Clej și golul lui Cl. Ujoc.

În Sala Sportului de la poalele Cetății, șimăndanii au mai contat pe: Dagău – D. Ardelean, Cordoș, Neag, Jurj și Onaca. „Am încheiat anul cu o prestație foarte bună și un rezultat pe măsură. Am întâlnit o formație ce s-a bazat inclusiv pe trei fotbaliști care se pregătesc cu echipa de seniori, din prima ligă de futsal și tot nu i-am dat nicio șansă. Cel puțin până la disputarea restanței dintre Deva și Reșița am ajusn pe primul loc și, parcă, ne pare rău că se încheie acest tur. Ne-am încălzit mai greu, dar acum îi simt pe băieți în formă maximă. Sper să îi țină până la primăvară, când vom încerca să nu mai pierdem niciun meci și să ne calificăm la turneul final de pe locul 1 sau 2. Deocamdată, vreau să le mulțumesc pentru implicare și, bineînțeles, pentru rezultate”, a spus Daniel Mărcuș.

Situația la zi în seria a 5-a a Campionatului Național Under 19 este următoarea:









Un comentariu

  1. Felicitari inimosului profesor Daniel Marcus din Simand pentru initiativa si implicare !!! Felicitari intregii echipe Soimii Simand futsal U19 !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button