UTA Arad

Utiștii, salvați de mingile Podgoriei Șiria





Zăpada căzută în abudență în dimineața partidei dintre UTA și Chindia Târgoviște i-a luat puțin prin surprindere pe „oficialii” echipei arădene. Dacă pentru liniile de marcaj ale terenului s-a găsit o soluție bună, organizatorii au fost puțin prinși în offside de solicitarea arbitrilor și observatorului de joc, Viorel Lolea, pentru o minge colorată, vizibilă în zăpadă. În plus, oficialii partidei s-au gândit și la telespectatorii Digi Sport 1, așa că la un moment dat chiar s-a pus problema ca partida să nu înceapă fără un astfel de balon.

Salvarea a venit chiar din magazia Șirianei Șiria, mai precis de la sponsorul divizionarei a șasea, Silviu Turc. Omul de afaceri dotase gruparea de la poalele Cetății cu trei mingi Nike ce se încadrau în cerințele „fluierașilor” și partida s-a disputat conform programării. Cele două baloane galben-portocalii i-au și purtat noroc echipei lui Todea, care a bifat al doilea succes al campionatului, iar golul luat de UTA l-a luat cu o minge albă, cu care Honciu s-a grăbit să execute lovitura liberă prin care l-a învins pe Svedkauskas.









3 comentarii

  1. STADIONUL UTA SA NU FIE GATA, NICI ANUL VIITOR.
    ASTA DORESTE CONDUCEREA ORASULUI.
    SI ASA CONSTRUCTIA ESTE DEJA IN CARTEA RECORDURILOR.
    NICIUNDE DIN LUME NU S-A CONSTRUIT UN STADION ASA PITIC IN 5 ANI
    RUSINE

    0
    0
  2. Cum sa te astepti ca in decembrie sa ninga? Cum sa fii pregatit si cu mingi colorate? Aceste intrebari se pot adauga urmatoarei- cum sa platesti baremul de arbitraj?
    Concluzia -conducere profesionista! Tot inainte!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button