UTA Arad

UTA are probleme în apărare înainte de ultimul meci al anului, jucătorii intră în vacanță după ultimul fluier cu Metaloglobus. Dar salariile restante?





La un moment dat, concurența pentru un post de titular în apărarea „Bătrânei Doamne” era foarte mare, însă lucrurile s-au schimbat spre finalul anului. După trecerea pe linie moartă a lui Ciucă, Adili, Burlă și Manea au fost indisponibili pentru partida cu Chindia Târgoviște, iar pentru deplasarea de la București doar primii doi sunt sută la sută apți.

Alex Manea are șanse mici să depășească problemele la gleznă, în timp ce Richard Filaret e răcit, iar pe Norbert Polgar îl doare spatele. „Abia joi vom ști cu exactitate dacă vor face parte sau nu din lot. Richi are o răceală destul de puternică, a făcut și febră, nu a ieșit din casă zilele astea. Nu s-a antrenat deloc, dar până mâine sperăm că va fi cu noi. Manea are accidentarea lui mai veche la gleznă, dar, chiar dacă nu a făcut pregătire în aceste zile, a jucat destule minute în acest tur, nu cred că ar conta foarte mult aceste trei zile pierdute. În fine, Polgar ni s-a plâns de ceva probleme la spate, sperăm să fie mai bine mâine și să facă parte din lot”, ne-a mărturisit Todea.

Există și un utist care a intrat deja în vacanța de iarnă și vorbim despre Alin Cârstocea. „A făcut în ultimele zile un tratament și a plecat acasă. Era clar că nu putem conta pe el și nu mai avea rost să-l ținem pe aici”, a spus antrenorul utist despre mijlocașul central accidentat la gleznă pe finalul primei reprize cu FC Argeș.

Dar, nici ceilalți fotbaliști care nu domiciliază în orașul nostru nu vor mai reveni la Arad după partida cu Metaloglobus. „Toată echipa va intra în vacanță după acest ultim meci. Sunt mulți care au familie sau sunt din zone mai îndepărtate, ei vor rămâne acolo, nu vor mai reveni în Arad. Dacă am fi jucat acasă ultimul meci, sâmbăta seara poate mai făceam și o încheiere cu o masă sau ceva, dar în condițiile astea este greu sa-i mai aducem la Arad și apoi să plece înapoi spre casă”, a adăugat Cristi Todea.

Cu minim o remiză la București, utiștii realizează baremul impus de conducere și își deblochează cele două salarii restante. Teoretic, însă, chiar și în cazul unui eșec, ceva bani tot ar trebui să intre în contul jucătorilor înainte de Sărbători. „Depinde cum vom reuși să îndeplinim baremul celor 25 de puncte. Am discutat și noi înainte de meciul cu Chindia, noi ne dorim să facem 27 de puncte…”, a fost remarca antrenorul arădenilor pe subiectul restanțelor banești.









2 comentarii

  1. Banii la baieti,apoi in vacanta eliminati deseurile din lot si aduceti jucatori adevarati care sa puna „osul” la treaba! Gata cu experimentesi jucatori „cu experienta”,AJUNGE!!! Sa mai facut asa si pe vremea lui gio cu alde Matei &co si am patit-o !Liga3-4 e plina de tineri valorosi + juniorii nostri oricum promovarea s-a dus pe apa Muresului !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button