UTA Arad

Echipa câștigătoare cu Chindia se schimbă: Polgar nu a făcut deplasarea la București! Todea: „Implicați mental, vacanța urmează după Metaloglobus”





Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” a apelat la 20 de fotbaliști pentru ultimul meci al anului. Practic, toți jucătorii apți fac deplasarea la București, iar unii dintre ei nici nu se vor mai întoarce la Arad, ci se vor trage pe la casele lor pentru vacanța de iarnă. Chiar dacă nu și-au revenit sută la sută după problemele medicale, Alex Manea (cu dureri la gleznă) și Richard Filaret (răcit toată săptămâna) au fost incluși în lotul ce a plecat astăzi din Arad cu popas la Sibiu. În schimb, Norbert Polgar are mari dureri la spate, în zona lombară și a fost lăsat acasă. Ca și Câsrtocea, de altfel, care a și plecat la Constanța.

Utiștii vor înnopta la Hotelul Apollo Hermannstadt, iar  ultimul antrenament înainte de meciul cu Metaloglobus îl vor efectua, mâine dimineață, la baza de pregătire a formației locale situată pe primul loc în Liga 2-a. Revenind la componența lotului, pe lângă cei doi fotbaliști menționați mai sus au urcat în autocar: Svedkauskas, Barna – Adili, Scutaru, Burlă, Iuga, Dinculescu, Stahl, Tănase, Jorza, Asani, Păcurar, Hlistei, Prună, Boakai, Toma, Florea, Curtuiuș.

Fiindcă adversarul de sâmbătă își dispută meciurile de acasă pe un teren artificial și „roș-albii” s-au pregătit pe „Șega” în această săptămână. „Am văzut că se anunță o vreme mai bună sâmbătă, dar oricum suprafața de joc nu va fi prea influențată de temperaturi sau precipitații. Jucăm pe sintetic, ne-am reobișnuit și noi cu această suprafață toată săptămâna făcând antrenamente pe <<Șega>> și credem că ne putem desfășura jocul și pe un alt gazon decât cel de iarbă”, a menționat Cristi Todea.

În absența lui Polgar, este clar că pentru partida cu echipa lui Bogdan Argeș Vintilă va exista cel puțin o schimbare în „unsprezecele” ce a bătut Chindia. Probabil, Adili își va relua locul pe banda dreaptă a defensivei, în timp ce Burlă, celălalt utist suspendat runda trecută, nu este sigur de locul de titular după prestația bună a unui alt junior, Iulius Dinculescu. „Indiferent de cine va intra pe teren, toți băieții vor fi conectați la miza meciului. Suntem cu gândul de a obține ceea ce ne-am propus în această ultimă perioadă, în care am avut ca mini obiectiv cele 25 de puncte. Va trebui să ne implicăm mai mult din punct de vedere mental, să fim concentrați, căci vacanță urmează de abia după meciul cu Metaloglobus”, a mai spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.









5 comentarii

  1. Fiind cu numele Nicolae,de 2 zile sunt la fica mea in Sura Mica unde am petrecut chiar cu oameni din fotbal printre discutii fiind si de UTA…. !In aceasta dupa amiaza am plecat spre Sebes si de stiam ca UTA inopteaza la Sibiu le trageam o vizita la Apollo si sa-i cinstesc, caci din 1 decembrie sunt din nou bunic.Daca vreun suporter utist (Puiu) e liber in 03.02..2018 dau de mancare si bautura cat e necesar la localul Select din SB al Gabrielei Nistor unde avem botezul si la care invit multi oameni din domeniul fotbalului !Hai UTA si astept o victorie cu Metaloglobus ce ne-a incurcat in tur……Hai UTA si sanatate utistilor !

    0
    0
      1. Multumesc d-le ,,utist,,pentru urare si sa stiti ca un copil pe care l-am botezat este portar de fotbal la Unirea Alba Iulia si doreste sa se faca arbitru divizionar !!!!ca pile exista.Si acesta v-a iubi UTA si pacat de fiul lui Augustin Damian din Blaj (fost arbitru divizionar) ca nu a avut ,,propte suficiente ,,sa avanseze, caci toata familia Damian e utista !Multa sanatate tuturor utistilor si sa vina SOARELE SI PE STRADA NOASTRA , ca destul am fost posomarati de cand UTA a retrogradat din liga 1 !@HAI UTA !

        0
        0
  2. Doamne bine a zis cineva aicea ca albautistul asta numai de pile, relatii, cumetri si din astea scrie in fiecare mesaj nu e treaba mea dar sincer nu vad ce intereseaza pe aradeni ca un om a botezat pe un copil portar la alba iulia si ca el are pile si se face albtitru sa fie sanatos copilul si de acewa merge asa bine fotbalul la noi ca se merge ca pe vremea securistilor

    0
    0
    1. Eu am spus asta,ca albautistul functioneaza doar cu pile,relatii si blaturi,dar asta nu are nici o legatura in a-l felicita pt ca a devenit din nou bunic si in a ura multa sanatate noului venit pe lume!(sau noii venite).
      Nu are nici o legatura,una cu alta!
      Sa traiasca,multa sanatate!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button