Liga a 2-a

După o nouă depunctare, Olimpia e noua „lanternă roșie” a ligii secunde! Mioveniul lui Roșu deschide ultima etapă a anului împotriva Călărașiului





La fel ca la precedenta şedinţă a Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, Olimpia Satu Mare a suferit o penalizare de patru puncte şi cade din nou pe loc retrogradabil.

”Comisia în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancţionarea CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 16.11.2017-30.11.2017.

Comisia a acordat termen în data de 20.12.2017, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Voicu Ionuţ Adrian pentru a evita în continuare depunctarea, este verdictul Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF în cazul litigiului Olimpiei cu Adrian Voicu, unul asemănător fiind dat şi în cazul lui Adrian Iacob Ciul.

În încercarea disperată de a face rost de bani pentru a organiza ultima deplasare din acest an, dar şi pentru a achita din restanţele faţă de foştii jucători, cei actuali, cât şi a baremurilor de la meciurile cu Chindia şi Metaloglobus, preşedintele clubului Olimpia, Istvan Merkli, a dorit să meargă, miercuri, cu jucătorii, la Consiliul Judeţean, acolo unde să poarte o discuţie cu preşedintele Csaba Pataki. Totul a picat însă după ce Pataki a transmis că nu-i poate primi.

Consiliul Judeţean Satu Mare anunţase cu ceva timp în urmă că nu mai poate acorda bani în acest an Olimpiei după ce legislaţia s-a schimbat din nou.

Totuși, Olimpia Satu Mare face deplasarea pentru meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni, în ciuda marilor probleme financiare şi de lot cu care se confruntă în această perioadă. Antrenorul Zoltan Ritli se va baza însă în mare parte pe juniori pentru acest ultim joc din 2017, anunţă Informaţia zilei.

Etapa cu numărul 21 a Ligii a II-a, a doau a returului și ultima din anul 2017, se desfășoară după următorul program:

Vineri, 8 decembrie, 18.30

CS Mioveni – Dunărea Călăraşi, Digi Sport 1

Sâmbătă, 9 Decembrie, ora 11.00
CS Baloteşti – Sportul Snagov
Academica Clinceni – Olimpia Satu Mare
Metaloglobus Bucureşti – UTA Arad
Dacia Unirea Brăila – Ştiinţa Miroslava
ASA Târgu Mureş – Foresta Suceava
Ripensia Timişoara – Luceafărul Oradea
Sâmbătă, 9 Decembrie, ora 12.00
AFC Hermannstadt – CS Afumaţi, Digi Sport 1
FC Argeş – ASU Politehnica Timişoara, Telekom Sport 1
Duminică, 10 Decembrie, ora 12.00

Chindia Târgovişte – Pandurii Târgu Jiu, Telekom Sport 1

Clasamentul la zi

FOTO: UTA Media Design









3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button