Stranieri aradeni

Reghecampf sau Duckadam, cine este „vinovat” de rămânerea lui Man la FCSB? „Posibilitatea ca el să plece a existat”





Laurenţiu Reghecampf se apără, după ce atât Helmuth Duckadam, cât şi Mihai Stoica au vorbit public despre faptul că actualul antrenor de la Al Wahda nu i-a acordat prea multe şanse lui Dennis Man (19 ani) sezonul trecut.

Tânărul arădean crescut de Atletico Arad nu s-a numărat printre favoriţii lui Laurenţiu Reghecampf, care a preferat să meargă pe mâna fotbaliştilor cu experienţă, iar „explozia” lui Man, venită în prima parte a acestui sezon, i-a făcut pe oamenii din conducerea vicecampioanei să arate cu degetul spre fostul antrenor. Acum, Reghecampf se apără şi spune că Man a rămas la clubul roş-albastru datorită lui. Mai mult, antrenorul înlocuit de Dică în vara lui 2017 anunţă că meritele pentru aducerea lui Man la FCSB îi aparţin soţiei sale: „Şi Duckadam, şi MM ştiu de ce n-a jucat Man cât am fost acolo. Mai mult, singurul <<vinovat>> pentru că Man a rămas la Steaua, unde este şi acum, sunt eu! Toată lumea de acolo trebuie să ştie asta, pentru că posibilitatea ca el să plece a existat. Ana a căutat mereu cei mai buni jucători. Ea l-a văzut pe Man şi îmi aduc aminte că l-a sunat pe patron să se uite la un meci din Liga a doua. Îmi zicea acasă că e un jucător foarte bun. A vorbit apoi cu patronul, care se uitase la acel meci şi a hotărât că e bine să vină. Gigi s-a consultat ulterior cu mine şi cu MM, apoi l-a luat. Aşa a ajuns Man la Steaua”, a spus Reghecampf, într-un interviu acordat fanatik.ro.

Probabil fostul antrenor al lui FCSB s invocă acea clauză de 100 de mii de euro pe care Becali ar fi trebuit să i-o achite „Bătrânei Doamne” în cazul în care Man atingea cota celor zece partide în tricoul bucureștenilor. Între timp, clauza a fost renegociată la…20 de mii de euro, iar Dennis Man a avut ocazia să-și demonstreze din plin calitățile sub comanda lui Nicolae Dică.

Pe de altă parte, un alt arădean, Helmuth Duckadam, susține că a discutat mult cu fotbalistul, dar și cu tatăl său, sfătuindu-i să nu forțeze o plecare de la FCSB în această vară. „Noi l-am transferat pentru că era cel mai bun jucător pe care UTA îl avea, dar, din păcate, el n-a primit şanse din partea fostului nostru antrenor. Spun din păcate pentru că este unul dintre cei mai buni tineri jucători pe care îi are România, un jucător care va ajunge mare şi care trebuia forţat! Aşa, a pierdut un an de pomană. Eu l-am susţinut foarte mult. Am vorbit cu tatăl lui în această vară pentru că nu ştia ce să facă. Dacă să mai rămână sau să plece de la Steaua. Era supărat că a pierdut un an pe care putea să-l joace în altă parte. Mă bucur că l-am sfătuit să rămână, iar acum este titular. Cu meciuri în picioare o să crească şi o să-l vedeţi pe adevăratul Dennis Man”, spunea directorul de imagine al viceliderului din Liga 1.









6 comentarii

  1. Aici se vede adevaratul caracter a lui Jiji !!! S-a cacat pe el sa nu dea 100 000 de euro la UTA si in acelasi timp l-a pus pe Reghecampf intr-o postura proasta. Asa se intampla cand mergi sluga la cioban !!! Am vazut cum recent talentatul mijlocas al FC Botosani, Olimpiu Morutan a cerut clauza speciala in contract daca ajunge la FCSB cum ca ” daca Jiji il besteleste de una-doua ori ” sa poata pleca automat de la echipa. Bravo lui , baiat destept !

    0
    0
  2. Sincer mi-a placut cum juca Denis Man la UTA,dar pastorul ne-a fentat cu euroii….si bine ca in prezent cam joaca in formatia FCSB.,Un utist in comentariii spunea ca nu ne incalzeste faptul ca Man joaca bine la pastor,dar D-zeu i-a traso, caci Lugano i-a batut ca sa nu-i uite.Oierul o baga ca nu i-au dat arbitrii 2 penaltiuri,dar el uita cum in Israel acel central olandez le-a anulat israelienilor gol valabil si nu a puso pe var la hentul stelist din finalul meciului si acum declara ca e multumit ca s-a calificat in primavara europeana, cu toate ca a pierdut 650 mii E in infrangerea cu Lugano.Luni l;a tragere de ar pica cu Milan,nu cu Atalanta cum vrea Becali.Poate v-am plictisit,dar Mitica Dragomir spune adevar..si ma bucura ca elvetienii l-au taxat pe pastor…..!Pentru noi,doar UTA conteaza !

    0
    0
    1. Mitica Dragomir la ce scoala a vietii are, dar si o cunoastere foarte buna a fenomenului fotbalistic il baga in buzunar la orice ora pe Jiji. Daca era presedintele FCSB cu puteri depline, averea lui Becali era cel putin dubla. Asta cu conditia ca Jiji sa stea ascuns undeva linistit precum o facea patronul Urziceniului , Dumitru Bucsaru pe care nu cred sa-l fi vazut vreodata la TV. Jiji este tipul omului lipsit de caracter , azi scuipa si maine linge acolo unde a scuipat , ii place sa umileasca , sa batjocoreasca fotbalistii considerandu-i sclavii lui, uitand ca datorita lor ii intra anual in conturi milioane de euro. Sunt antrenori romani care nici pentru un sac cu aur nu merg la FCSB din cauza ciobanului ajuns mare om de afaceri in Romania ” democrata ” !!! Hagi de prost la uns pe Cristian Bivolaru la carma Viitorului Constanta ???

      0
      0
  3. Gogule te inseli amarnic referitor la acea clauza, Uta nu a vazut nici un banut din clauza de 20000 euro care ia incasat doar Atletico, toti au ramas in buzunarul lui Meszar.

    0
    0
  4. Doar toata lumea stie ca la Steaua, Becali face primul 11. Asa a fost si pe vremea lui Stoichita, Olaroiu, Zenga, Reghe..mlca sa nu mai zic acum.
    Man nu a jucat ca nu a vrut Becali sa plateasca cei 100.000. E smecher, il duce mintea. Cum credeti ca a facut banii astia?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button