Sporturi de contact

Cei mai buni judoka arădeni în 2017 – premiați în debutul evenimentelor de anvergură de azi și mâine, de la Sala Sporturilor Victoria





În această dimineață, Sala Sporturilor „Victoria” și-a deschis porțile pentru sute de judoka din șapte țări, care participă la trei competiții de anvergură, Ziua Judo-ului Arădean, Cupa CSM și ultima etapă de Euroligă. Totul a început cu o demonstrație de ju jitsu a lui shihan Pavel Milovan și discipolilor săi de la Seishi Budo, care – practic – au evocat memoria marelui maestru, Mihai Botez,  dispărut dintre noi exact în urmă cu 6 ani de zile. De altfel, întreaga asistență a ținut un moment de reculegere pentru părintele artelor marțiale românești chiar înainte de întonarea imnului ce a dat startul competițiilor propriu zise.

Festivitatea de deschidere a coincis și cu premierea celor mai buni sportivi arădeni ai anului 2017 în sportul pe tatami, de la catergoria Under 13 în sus. Rectorul Universității Aurel Vlaicu Arad,  prof. Univ. dr. Ramona Lile, decanul Facultății de Sport din cadrul aceleași Universități, prof. univ.dr. Liviu Andrei, Lucia Mihalache, președintele CSM Arad, Cristian Gavra, directorul DJST Arad, Paul Barta, inspector de specialitate la IȘJA și Petru Antal, primarul orașului Pecica, au înmânat impunătoarele trofee și un pachet de Sărbători, pregătite de principalul organizator al evenimentului, Silviu Turc.

Au strălucit pe parcursul anului ce se încheie prin prezențe pe podium în competițiile de judo și sambo: Raul Găman, Iustin Rus, Patrik Nădăban, Adrian Boncea, Radu Stana, Carolina Szabo, Răzvan Szabo, Darius Suba, Iulia Baciu, David Turc, Alexandru Boroncoi, Roxana Iosub, Daniela Buboi, Kinga Bleicziffer, Robert Vlaș, Gabriela Cenădan, David Nagy și Robert Nagy. Antrenorii sportivilor sunt: Mihai Telechi, Arpad Nagy, Sebastian Rus și Iosif Szilyer.

Cu rezultatele tehnice ale celor trei competiții de judo vom reveni mâine.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button