Fotbal juniori

Atletico 2009 atacă medaliile naționale la „Gheorghe Ene”: „La un turneu final se poate întâmpla orice, avem încredere în copii”





După faza județeană și cea zonală, câștigată la Timișoara, Atletico 2009 primește șansa să lupte pentru medaliile naționale cu ocazia turneului final. Acesta se va desfășura sâmbătă și duminică, în județul Dolj, la Ișalnița, clubul organizator fiind CS Dinamyk Craiova. De altfel, arădenii vor da piept chiar cu echipa gazdă în primul meci al Grupei B, din care mai fac parte CS Juniorul Brașov și ACS Constantin Schumacher. Celelate patru finaliste, repartizate în Grupa A, sunt Real Junior Vaslui, Academia Luceafărul Cluj, ACS Prosport Academy și ACS Oțelul Galați.

Antrenorii Marcel Câmpian și Flavius Stoica au optat pentru un lot format din 13 jucători și anume:  Patrik Suli,  Ayan Barbu, Tudor Cijevschi, Matei Fericean, Luca Nădăban, Daniel Spătariu, Andrei Sandu, Patrick Koncz, Vlad Băeșu, Tudor Margan,  Dragoș Molnar, Darian Vidac și Mario Cebotariu. „Din informațiile noastre, echipele din Brașov și Cluj sunt considerate principale favorite, dar la un turneu final se poate întâmpla orice. Noi avem încredere în copii, am muncit mult și suntem pregătiți din toate punctele de vedere. E foarte important cum debutăm, mai ales că vom întâlni echipa gazdă, ce – probabil – va avea parte de susținere masivă de pe margine. Apoi, în ultimul meci din grupă jucăm cu Brașovul, când vom știi cum stăm în grupă și ne putem face o tactică potrivită împotriva unui adversar puternic, din câte am înțeles”, ne-a mărturisit „Rico” Cîmpian.

Delegația „galben-negrilor” pleacă vineri din Arad, iar sâmbătă, de la ora 12, dau piept cu Craiova. În aceeași zi, dar de la ora 17, Atletico îi întâlnește pe argeșenii de la „Constantin Schumacher”, pentru ca „duelul” cu Juniorul Brașov să aibă loc duminică de la ora 12. Locurile 2 din fiecare grupă dispută finala mică de la ora 17, iar câștigătoarele celor două grupe joacă cu trofeul pe masă o oră mai târziu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button