Baschet

Ambasadoarele de la FC ICIM Arad vă invită să “Donați 1 leu pentru spital” (și) în preajma Crăciunului, odată cu vizita campioanei





“Donează 1 leu pentru spital”, inițiativă aparținând clubului FCC ICIM Arad, în colaborare cu ”Fundaţia #cu drag pentru Viitor” și Asociaţia Cetatea Voluntarilor, dedicat stângerii de fonduri pentru reabilitarea Secției de Boli Infecţioase Copii Arad, a avut un prim impact.

„De Crăciun fii mai bun, fii adevărat! …și nu numai de Çrăciun! Mereu trebuie să avem această mentalitate. Clasa a VI-a A din Peda, a răspuns cu „DA” chemării grupării FCC I.C.I.M. Arad și a donat pentru reabilitarea spitalului de copii. O poți face și tu pe data de 23 decembrie, la Sala Polivalentă. ICIM- ul joacă cu campioanele, Sepsi Sf. GHEORGHE, în LNBF. Va fi prezentă și urna. Vino în prag de Sărbătoare să faci un bine. Partida va avea loc la ora 18.30″, scrie Gabriel Iazbinscky pe contul personal de Facebook, profesor al Colegiului Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, instituţie a cărei sală de sport a găzduit evenimentul de miercuri.

Până la data vizitei echipei covăsnene, pentru fetele pregătite de Bogdan Bulj urmează un moment al adevărului în noua formulă, îmbunătățită cu americancele Coker şi Poole. Acesta va avea loc duminică, la ora 18, în deplasarea de la Brașov, cu Olimpia. Formația de sub Tâmpa pornește favorită, mai ales că are deja un succes de moral în fața adversarelor de peste trei zile, după ce a câștigat la Arad, cu 94-80. Totuși, „galben-albastrele” vin după două victorii consecutive, primele din actuala ediție de campionat.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button