Fotbal judetean

Felnacul se regrupează după pleacarea lui Cuedan: „Demarăm discuții cu câțiva antrenori, fotbalul rămâne o prioritate pentru comunitatea noastră”





Felnacul a pornit anevoios în actualul campionat, dar spre final și-a revenit și a terminat prima parte a sezonului pe locul 10, în fața unor formații cu ceva mai multe pretenții ca Șimand sau UTA II. Toamna a fost marcată și de demisia președintelui Dan Ristin, care, astăzi, după anunțul despărțirii antrenorului Dan Cuedan de gruparea „alb-roșie”, a postat următorul mesaj pe contul personal de Facebook: ”După doi ani colaborare prof. Dan Cuedan se desparte de VI-FE ! În acești doi ani cât am colaborat am câștigat și un prieten deosebit, iar pe plan fotbalistic Felnacul a avut doar de câștigat! Mulțumesc frumos Dan Cuedan și mult succes în continuare!”

Pe aceeași lungime de unde se află și Oliver Felnacichi, actualul șef al lui VI-FE. „Îi mulțumim lui Dan Cuedan, cred că este cel mai bun antrenor din Liga 4-a Arad și de aceea ne va fi greu să-l înlcuim. Avem deja câteva nume pe lista noastră, o să demarăm discuții cu câțiva antrenori și, în funcție de ceea ce-și dorește noul <<principal>> și cu câțiva jucători. Este important că avem stabilitate, ne-am achitat toate obligațiile față de jucători și antrenorul Cuedan și avem promisiunile domnului primar Malița că bugetul e asigurat și pentru la anul. Avem stabilitatea necesară și, pornind, de aici, ne dorim să avem  un parcurs și mai bun începând din primăvară. Cred că putem aduna mai mult decât cele 16 puncte luate în tur și să ne clasăm mai sus de locul 10. Fotbalul rămâne o prioritate pentru comunitatea noastră, urmează investiții și la baza sportivă, iar felnăcanii apreciază aceste lucruri. Suntem printre puținele echipe din Liga 4-a ce au susținători și în meciurile din deplasare, iar acasă vin din ce în ce mai mulți”, a precizat Felnacichi.

În afara de antrenorul Cuedan, niciun un fotbalist nu și-a manifestat, deocamdată, dorința de a pleca de la VI-FE.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button