Suporter Club UTA organizează o acţiune caritabilă pentru ajutorarea copiilor dintr-un Centru de Primire Minori: ”Trebuie să fim alături de ei”

Suporter Club UTA organizează o acţiune caritabilă pentru ajutorarea copiilor dintr-un Centru de Primire Minori: ”Trebuie să fim alături de ei”

Pe lângă întâlnirea de mâine în care va participa alături de şefii şi antrenorii clubului UTA şi, posibil, şi primarul oraşului Arad, Suporter Club UTA va fi ocupat în perioada următoare şi cu o acţiune caritabilă prin care îşi propune să ajute copiii de la un centru din oraşul din vestul ţării.

Asociaţia reprezentativă a suporterilor echipei UTA cere sprijinul tuturor celor interesaţi să se alăture acţiunii lor şi le transmit detalii cum pot ajuta cu donaţii.

„Au fost alături de UTA, acum noi trebuie să fim alături de ei!

Organizăm o acţiune caritabilă prin care ne propunem să ajutăm copiii din cadrul Centrului de primire minori Arad (strada Udrea). În luna iunie a acestui an, înainte de barajul cu ACS Poli Timişoara, copiii din Centru, sub coordonarea părintelui Petru Ursulescu şi al lui Raul Zomonicier (coordonator al Centrului), după ce au primit vizita conducerii clubului UTA şi a jucătorilor le-au transmis acestora un mesaj de încurajare exprimat prin intermediul unor frumoase desene. http://www.uta-arad.ro/stiri/multumim-copii/3766

Am rămas foarte plăcut impresionaţi de gestul lor şi ne dorim ca de Crăciun să le producem la rândul nostru o bucurie. Vom achiziţiona produse de strictă necesitate şi pachete cu alimente de sezon pentru copiii şi tinerii din Centru, sperând ca astfel să le aducem în suflete măcar o parte din bucuria marii sărbători a Crăciunului. http://www.dgaspc-arad.ro/centre/centrul-de-primire-minori-arad;

Donaţii în bani se pot face la Old Lady’s Pub, strada Poetului nr. 5, până marţi, 19 decembrie 2017, ora 18.00. De asemenea, vor putea fi donaţi bani şi la întâlnirea organizată de clubul UTA cu abonaţii, ce va avea loc sâmbătă la Hotel Subcetate.

Utiştii care nu se află în Arad pot dona bani în contul Suporter Club UTA până cel târziu luni, 18 decembrie 2017, cu rugămintea de a anunţa şi personal pe cel puţin unul din membrii conducerii asociaţiei despre donaţia făcută.

RO81 BTRL RONC RT02 9213 9501 pentru lei
RO31 BTRL EURC RT02 9213 9501 pentru euro

Mulţumim tuturor donatorilor!”, sună comunicatul Suporter Club UTA.

Facebook Comments
3
0

Un comentariu


 1. Hai,suporterilor UTA-ei!Un 5 Lei,un 1o Lei,dupa posibilitati!Sunt niste copii nenorociti.Au si ei dreptul la sarbatori!Curaj!Un pachet de tigari mai putin,o ciocolata mare in plus,pt ei!
  Nu va zgarciti!Decat sa dati bani cersetorilor,la colt de strada,sau boschetarilor care va trag zilnic de maneca,ganditi-va la aceste suflete parasite!
  Toti pt UTA,UTA pt toti!
  Vezi d-le Meszar?Ce ar mai fi contat un autocar in plus,ca sa-i duci si pe ei la Siria,uneori?
  Acum degeaba incercati tot felul de „lovituri de imagine”!
  Cat da Ciuca,Buleica,Grahovacz?
  Pt ca Falub a dat!Dar din banii care i-a incasat la instalare!Nu din buzunarul lui!

  2

  2
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.