Fotbal juniori

Atletico Arad se întoarce cu bronzul național de la Ișalnița!





De câteva minute, s-a încheiat finala mică a Trofeului Gheorghe Ene la mini-fotbal, cu arădenii de la Atletico în avantaj pe tabelă. Adversarii de la Luceafărul Cluj au condus cu 1-0, dar „galben-negrii” au revenit prin Fericean și Băeșu, dar numai după ce au ratat și un penalty.

S-a terminat 2-1 pentru campioana județului nostru, care – astfel – își adjudecă bronzul național la competiția rezervată fotbaliștilor născuți în anii 2009 și mai mici. „Deși am fost foarte aproape de a juca finala, e bine că nu ne întoarcem cu mâna goală de la un turneu foarte puternic și util pentru copiii noștri. Am avut meritul de a fi revenit de la 0-1 cu o formație bună și am meritat acest loc 3 și am luat o medalie, așa cum ne-am și propus”, ne-a mărturisit Marcel Cîmpian, antrenorul celor de la Atletico, împreună cu Flavius Stoica.

Așadar, Patrik Suli,  Ayan Barbu, Tudor Cijevschi, Matei Fericean, Luca Nădăban, Daniel Spătariu, Andrei Sandu, Patrick Koncz, Vlad Băeșu, Tudor Margan,  Dragoș Molnar, Darian Vidac și Mario Cebotariu se întorc de la Ișalnița (județul Dolj) cu medaliile de bronz, anunțându-se încă de pe acum una dintre generațiile de mare viitor ale fotbalului arădean.

Trofeul a fost adjudecat de ACS Prosport Academy, ce a trecut în finala mare a competiției de Juniorul Brașov cu scorul de 2-1. Festivitatea de premierea a fost efectuată de fosta glorie a Universității Craiova și naționalei „tricolore”, Rodion Cămătaru.

 









Un comentariu

  1. Felicitari copii,staff,parinti,conducere!Ma faceti mandru sa fiu aradean si sa va vad crescand,an de an!Rezultatele vor veni indiscutabil in continuare!Aradul are tineretul asigurat,daca se stie cum sa fie gestionat!
    V-ati speriat putin de numele adversarelor!Nici o problema!Se numeste experienta!
    Din toata inima,FELICITARI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button