27 de ani fără Ladislau Brosovszky, vechile glorii îl evocă într-un nou joc omagial

27 de ani fără Ladislau Brosovszky, vechile glorii îl evocă într-un nou joc omagial

Născut la data de 23 martie 1951, fostul fotbalist arădean Ladislau Brosovszky, sau Gioni, cum îi spuneau cei apropiați, a plecat în lumea celor drepți în Ajunul Crăciunului anului 1990, la numai 39 de ani.

Pentru a comemora 27 de ani de la plecarea la cele veșnice, foștii lui colegi de echipă de la UTA și de la Vagonul Arad, singurele cluburi la care a evoluat Brosovszky în cariera sa de fotbalist, vor organiza un meci de Old Boys, care se va desfășura mâine, începând cu ora 16.00, în Sala Sporturilor Victoria din orașul nostru.

La ora 14, participanţii vor depune o coroană de flori la mormântul lui „Gioni”, de la cimitirul „Pomenirea”, pentru ca două ore mai târziu, cele două echipe să dea startul jocului omagial.

Evenimentul este organizat de „Old-boys” UTA, preşedintele Gheorghe Vaczi spunând următoarele: „Este important să înțelegem că oamenii care au făcut glorie nu se uită niciodată, trebuie să fim mereu aproape de ei, probabil că ne văd de acolo, de Sus. Gioni este golgheterul all-time al UTA-ei, îi evocăm cariera la fiecare final de an”.

Invitată la Memorial este și fiica regretatului Brosovszky, baschetbalista Monica, la rându-i o mare sportivă a țării. Intrarea este liberă şi sunt aşteptaţi cât mai mulţi iubitori ai sportului-rege.

Facebook Comments
4
0

Un comentariu


  1. Sa ii fie tarana usoara si Dumnezeu sa il ajute acolo unde este. L-am prins si eu jucand la anii de glorie ai UTA-ei . Mare, mare jucator , foarte talentat,un jucator care imi umplea sufletul de bucurie, atunci cand dadea gol, goluri pt. UTA. Un jucator care facea un tandem extraordinar ,impreuna cu marele DOMIDE , ce vremuri !!! Pacat ca, sa stins din viata asa de tanar, Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !! BROSVSZKY, BROSOVSZKY BROSOVSZKY, GIONI; GIONI GIONI, GIONI, GIONI GIONI , vei ramane intodeauna in inimile noastre , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    2

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.