„Sămădăii” sună adunarea pentru a cincea ediție a Cupei de la Beliu

„Sămădăii” sună adunarea pentru a cincea ediție a Cupei de la Beliu

După „Cupa Boandi”, fotbalul în sală revine în actualitate în județ cu cea de-a cincea ediție a Cupei Sămădăilor. Aceasta se va desfășura după Crăciun, pe 27 și 28 decembrie, la sala de sport din Beliu, cu Petre Bulza în rol de principal organizator.

Se joacă în sistem 5+1, cu reprize de câte un sfert de oră, organizatorii contând și în acest an pe prezența a cel puțin 18 formații. Anul trecut, câștigători au fost cei de la Amicii din Ineu (foto articol) având componeța: Cornel Nădăban, Alex Leucuța, Alin Bucur, Sergiu Faur, Dacian Faur, Adrian Lasc, Ciprian Malancu, Adrian Cotuna, Rivelino Căscătău, Nicolae Căscătău, Ciprian Berar, Radu Popa și Docislav Bucatoș.

Ca în fiecare an, sunt așteptați să participe jucători legitimați la toate eșaloanele fotbalistice și, de aceea, competiția se anunț de un bun nivel tehnic, un adevărat magnet pentru iubitorii sportului rege din Țara Sămădăilor și nu numai. „Fiind în fața unei ediții cu rezonanță, cea cu numărul 5, vrem să ne pregătim mai bine, să facem ceva mai special. Bineînțeles, nimic nu era posibil fără gazdele noastre și de aceea îi aduc mulțumiri comunității belene, primarului Emanuel Horhat și tuturor celor care ne vor ajuta logistic să ducem la bun sfârșit cel mai puternic turneu de iarnă din județul Arad”, a spus Petre Bulza, care e și președinte la divizionara a treia din zonă, Gloria Lunca Teuz Cermei.

Echipele doritoare încă pot să-și anunțe prezența apelând numărul de telefon: 0751.490.024.

Facebook Comments
1
0

3 comentarii


 1. In atentia
  SAMADAILOR….!!!
  Cu drag m-as inscrie si eu
  De a-si. sti ca aveti o „ANA’
  Care vine la „TURNEU”
  …………………………………………………….
  O „ANA” cu suflet bun
  Sa fac la BELIU , CARCIUN

  SARBATORI FERICITE…
  LA MLTI ANI…!!!

  0

  0
  Răspunde

 2. LICA SAMADAU si ANA , personajele principale din nuvela „MOARA CU NOROC” .scrisa de ION SLAVICI, fiu de cajocar nascut la SIRIA in 1848. Inspiratia vine de la” circiuma” intitulata ‘Moara cu noroc”asezata la o rascruce de drumuri in zona INEULUI. Iata de unde sa „trag” SAMADAII.

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.