Există o dată de reunire a lotului la UTA și fixat un cantonament la Moneasa, clubul rămâne fără pețitori

Există o dată de reunire a lotului la UTA și fixat un cantonament la Moneasa, clubul rămâne fără pețitori

Demisia în alb depusă de conducerea „Bătrânei Doamne” cu ocazia ședinței de analiză făcută sâmbăta trecută în fața suporterilor, vechilor glorii și presei nu a avut niciun efect. Cel puțin deocamdată absolut nimeni nu și-a manifestat intenția de a prelua frâiele clubului. Nici din partea autorităților locale, un pilon important al proiectului demarat în 2013, nu există absolut nicio reacție, astfel că – probabil – echipa lui Alexandru Meszar va rămâne și pe mai departe la conducerea grupării fanion a orașului. Sau, mai bine spus, va asigura interimatul, căci, dacă nu se întâmplă minuni de ordin legislativ sau Primăria nu va opta pentru o altă formă de finanțare (nu cea pe bază de proiecte), va avea mereu bagajele făcute în lipsa unor soluții de a asigura un buget necesar pretențiilor de promovare ale celei mai titrate grupări din Provincie.

De altfel, șefii UTA-ei au anunțat demararea unui proiect „low-cost” chiar începând din această primăvară. Se va renunța la fotbaliștii cu salarii mari sau cei care rămân să tragă la „căruță” vor trebui să accepte o diminuare a câștigurilor. Fiindcă conducătorii clubului încă așteaptă ca oameni potenți financiar să le bată la ușă nu se grăbesc să ia decizii radicale și nu au confirmat nici măcar stafful tehnic pentru la primăvară.

Probabil, însă, mai ales în condițiile revoluționării lotului și optarea pentru mulți fotbaliști tineri, Cristi Todea, Cristi Păcurar și Sorin Botiș vor rămâne pe loc. Aceștia chiar au fixat o dată a reunirii lotul pentru pregătirea de iarnă, respectiv 8 ianuarie 2018. Și tot tinerii tehniceni au optat pentru un cantonament montan la Moneasa în a doua decadă a lunii ianuarie.

Facebook Comments
9
0

13 comentarii


 1. Binecuvântată data de 8 Ian!!Poate fi ziua de naștere a unei ere de excepție !!Acum despre pregătire. Poate una motivanta și sinceră cu asistenta medicala. de. clasa nu se mai face nici la STEAUA !! La UTA merita efortul fie și numai pentru lansarea in fotbalul mare a câtorva diamante ,,acum amestecate in vreo 40 de juniori ,,mari și mici. !!La pregătire și pe timpuri existau fie de tipul mă menajez. dar și unii buni la pregătiri și deziluzii in competiție .Așteptăm curioși opțiunile conducerii pt.posturile deficitare și eliberate stagional !Și peste 50 de ani UTA trebuie sa rămână credincioasă promovării valorii mai cu seamă a talentelor arădene !!!

  16

  3
  Răspunde

 2. Ma bucur ca s-a renuntat la utopia promovarii fara stadion si fara finantare asigurata. Din acest moment trebuie sa inceapa formarea unei echipe de viitor, care sa nu retrogradeze din liga a doua si care sa devina competitiva in perspectuiva, pt. promovare cand vor exista conditiile necesare unei echipe de prima liga. Haide UTA!

  22

  3
  Răspunde

  1. La UTA, momentan, nu există un proiect de viitor…orice junior care scoate capul va fi vândut in maxim un an.

   19

   4
   Răspunde

 3. Chiar credeti ca in momentul in care ,,si-au depus demisia in alb,, ei nu stiau ca nimeni nu e interesat de preluarea echipei? Iar praf in ochi, iar magie pentru naivi, iar povesti frumos ambalate. Dupa modelul : noi am vrut, dar …

  20

  13
  Răspunde

  1. @Pelin, si ce ai fi vrut sa-si faca bagajele si sa plece sa lase totul balta ca sa-ti faca tie si altora pe plac?

   17

   10
   Răspunde

   1. Mie nu mi-ar face deloc pe plac, dar cred ca a fost o fumigena chestia cu noi ne retragem daca este cazul… Ei, uite ca nu e cazul. Acuma ca sa-ti fac tie pe plac o sa spun ca actuala conducere e una care e formata din martiri gata sa-si sacrifice timpul , banii, nervii si pregatirea pentru bunul mers al lucrurilor si ca totul va fi de la foarte bine in sus catre excelent. Multumit?

    11

    6
    Răspunde

 4. In primavara anului viitor stadionul UTA va fi gata. Iata ce se spunea in oct 2017, adica acum vreo 2 luni
  Primăria municipiului Arad va continua să sprijine fenomenul sportiv la nivel local, atât prin finanțări directe cât și prin investiții în bazele sportive. Alături de complexele sportive care vor apărea în Micălaca și pe Mărului, refacerea stadionului „Francisc Neuman” (lucrare estimată a se finaliza în primăvara anului viitor), Primăria anunţă că la până finele acestui an vor fi încheiate și lucrările la stadionul „Motorul”. Acestea sunt numai câteva dintre aspectele punctate de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, prezent la întâlnirea președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu cu primari și conducători de cluburi din județul Arad.

  8

  2
  Răspunde

  1. Inseamna ca lucrarile la stadionul Motorul deja sunt gata.

   7

   2
   Răspunde

   1. [email protected]!Motorul este pregatit ca sa gazduiasca anul viitor.turneul „King of the Hills”,de moto,hard enduro!Ca sa nu mai fie in plin oras,cum a fost in Piata Avram Iancu,sau de 2 ani,pe fosta locatie a fabricii Tricoul Rosu!
    Piatra sparta este pregatita pt a sustine montarea obstacolelor de trecut,tribunele improvizate,sunt gata!Mai gardul,chestie de o zi de munca!
    Da,este ft. trist!Haz de necaz!
    Na!Poate le-am dat idei…….Mai stii ce-i duce capul?

    4

    4
    Răspunde

 5. Cainele nu pleaca de la macelarie restul e pt a da bine in ochii suporterilor

  12

  1
  Răspunde

 6. La Moneasa,este clar!Pe vremuri,se faceau pregatiri serioase de iarna acolo!Dar Moneasa nu mai este Moneasa, acea statiune,cu toate utilitatile!Si nici ierni nu mai sunt,cu zapada!
  Perfect!Dar ce va fi,daca pregatirea se va face prin noroaie?
  Pe vremuri existau adevarate trasee,pt conditie fizica,prin padure,in sus spre Izoi!
  Terenul celor de la Moneasa era cat de cat,acceptabil…acum este o mlastina si o balarie!
  Cat despre lot?Care lot?Elefantii,Ciuca,Buleica stau bine mersi pe salariile pe care le au,chiar si la echipa a 2-a.Ce conteaza?
  Adili…capitol incheiat,si sincer nu i-i mai vad nici pe Florea,Pacurar,Asani….Cat despre Hlistei……,acestia au loc la orice echipe de Play-off,cel putin!Alte perspective………asta este fotbalul!
  Un vis frumos,se dovedeste a fi cel mai urat cosmar din ultimii ani!
  Deci revenim la inceputuri!Cu aradeni,pt. aradeni!Asa sa fie in acest caz!
  Sper ca juniorii UTA-ei,sa constieze ce sansa au!Potential exista!Doar sa fie ajutati,ca sa profite de ea!
  Baiul mare ar fi,ca odata ce se impun si joaca ceva,sa fie vanduti rapid,pe banda rulanta!Stiu ca isi doresc toti sa plece,si asa sunt motivati,dar atunci situatia ar fi foarte,foarte grava!
  Daca sunteti suporteri adevarati,va rog sa nu-i mai huliti pe Burla,Manea si Polgar!
  Ar fi greu fara ei,in continuare,oricum va fi greu!Daca pleaca si ei,din ce mai ramane,ne vom intoarce pe coclauri!

  5

  3
  Răspunde

 7. Dacă ne întrebăm ce caută o pepiniera cu vedere spre prima echipă acum avem și răspunsul Nu numai pt. umplut goluri dar și reale speranțe pe posturi deficitare .După trierea lotului și în funcție de bani vor fi și venirile. !!Cuvântul de ordine trebuie sa fie păstrarea unui AX lucrativ din jucători și fideli și apti pentru următoarea etapă . Ne uităm cu teama spre tineri .De ce. ?? Nu-ți punea Republica arma în mână pt. apărare la 18-19 ani !!??? Hai UTA. !!

  1

  0
  Răspunde

 8. Cu lotul care ramane si cu actualii antrenor ne batem la retrogradarea cu șanse mari.S-a ales praful de marele proiect al promovării.Pacat ne asteapta vremuri grele

  1

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.