Dennis Man, în postura Moșului pentru copiii fără cămin de la Lipova

Dennis Man, în postura Moșului pentru copiii fără cămin de la Lipova

Aflat în vacanță acasă, la Vladimirescu, Dennis Man a făcut un gest nobil înainte de Sărbătoarea Crăciunului. Însoțit de doi prieteni din copilărie, Alex și Andreea, cel mai bine cotat tânăr fotbalist al României a descins cu cadouri la Casa de Copii din Lipova.

”Cu prilejul Sărbătorilor de iarna, am avut ocazia de a fi bucuria acestor copii minunați, chiar dacă doar pentru câteva minute. Împreună cu prietenii mei, Dennis Man și Andreea Maria, am dorit ca acești copii să simtă că a venit Moșu, și nu doar frigul. Felicitări în primul rând lui Dennis pentru inițiativă și pentru bunătatea de care a dat dovadă”, a scris Alex Mitrea pe contul său de Facebook.

Autor a zece goluri oficiale în prima jumătate a sezonului (8 pentru FCSB – 6 în campionat și două în Cupă) și alte două pentru România Under 21 în preliminariile campionatului european, Man își petrece Crăciunul și Anul Nou acasă, alături de cei dragi, urmând ca pe 8 ianuarie să fie din nou la dispoziția lui Nicolae Dică pentru demararea pregătirilor de iarnă. Transferat în vara anului 2016 la vicecampioana României, atacantul de 19 ani a adus deja 320 de mii de euro în conturile celor de la UTA și Atletico, urmând ca la debutul oficial la prima reprezentativă Gigi Becali să mai trimită 100 de mii de euro în contul arădenilor.

Facebook Comments
9
0

3 comentarii


 1. Frumos. Dumnezeu sa-i binecuvinteze si pe ei si pe copii!

  7

  0
  Răspunde

 2. Bravo Dennis!Sa uiti niciodata de unde ai plecat!Continua calea ta,cu ajutorul tatalui tau!
  Mult succes!Bravo copile!Vei ajunge mare!O meriti!

  6

  1
  Răspunde

 3. La. Denis se vede bună creștere! E un privilegiu sa vezi modestia,,talentul,,și bunăvoința creștină adunate la ,,un copil in definitiv și el !! Noi de prin București ne-am dat mai demult seama că puritatea adevărată mai exista mai mult în țară. Un astfel de loc e și ARADUL. !! SI mai sunt locuri !! Eu am ales asta. în 1962 !! Neapărat vroiam sa mai însor acolo ! Aveai de unde alege .LA UTA se lucra in 3,,schimburi !! SCUZATI mai bat și eu câmpii ,,dar mă descurc. !! HAI. IATĂ. !!

  4

  2
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.