Liga a 2-a

Roman s-a despărțit și de Hermannstadt și mai poate juca în acest sezon doar la…UTA





Primul fotbalist de care s-a despărțit viceliderul Ligii a 2-a în această iarnă este chiar fostul utist, Dan Roman. Adus de Alex Pelici în timpul campionatului, la finalul lunii august, experimentatul atacant nu a reuşit să se impună nici la Hermannstadt, astfel că a ajuns din nou liber de contract. Fiindcă a apucat deja să joace la două echipe în acest sezon, Roman nu va mai putea evolua în partea a doua a campionatului pentru un al treilea club.

Văzut ca un jucător de Liga 1 experimentat şi care va ajuta în lupta pentru promovare, Roman nu a demonstrat acest lucru nici la UTA, nici la Hermannstadt în acest sezon. Pentru echipa arădeană a apucat să joace doar 181 de minute, în patru meciuri, dintre care doar într-unul a fost titular. Se întâmpla chiar în prima etapă, la Târgoviște, când „vârful” care a împlinit chiar azi 32 de ani a fost cel mai aproape de gol, țintind transversala.

La sibieni a avut ceva mai multe apariţii, şase la număr, dintre care tot una ca titular, însă a totalizat doar 137 de minute pe teren. La AFC Hermannstadt a evoluat şi pentru echipa secundă a clubului, din Liga 3, acolo unde a reuşit să şi înscrie.

Așadar, dacă UTA nu îi întinde o mână de ajutor, ceea ce – practic – e imposibil să se întâmple atâta timp cât randamentul jucătorului a fost slab, iar bugetul de salarii va fi si el redus drastic, Roman a terminat cu fotbalul în acest sezon competițional.









6 comentarii

  1. Dan Roman a anunțat (printr-o postare pe Instagram ) ca a decis sa renunte la cariera de fotbalist profesionist.

    0
    0
  2. Din punctul meu de vedere cel mai sanatos pentru UTA este sa isi promoveze jucatorii tineri. Oricum problema promovarii este compromisa pe cel putin 3-sau chiar patru ani. Cand Falca va decide ca nu mai plateste la UTA, jucaria se va strica si mai rau decat va fi acum. Pe minciuna si smecherie nu poti construi ceva durabil. Familia, scoala, societatea ne-a invatat ca in momentul cand ai un lucru de valoare il pastrezi pentru tine, nu il vinzi pe bani marunti sau daca tot o faci venitul incasat sa fie unul foarte bun. Cat il priveste pe Roman nu cunoastem noi in detaliu plecarea lui la Sibiu. Nu cred ca se va intoarce la UTA, cu toate ca echipa si clubul nu ar pierde nimic.

    0
    0
  3. lasat-l somer si mergeti in continuare pe tineri! nu avem nimic de pierdut,,campionatul este jucat iar de retrogradat nu se pune problema, ,sunt foarte multe echipe care nu vor putea contiunua si vor retrograda de la sine vezi cazul Olimpia! HAIDE UTA,CAMPIONA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button