5 reguli de urmat la pariuri sportive

5 reguli de urmat la pariuri sportive

Jocul la pariuri sportive online este mai mult decât divertisment. Este una dintre puținele distracții care îți pot returna mai mulți bani decât ai investit în ea. Dacă nu aș cunoaște persoane care câștigă din pariuri – unele chiar bine – aș spune că poveștile cu pariori din succes sunt numai invenții.

Adevărul este că poți obține un venit suplimentar din pariuri dacă ești disciplinat și urmezi câteva reguli clare. Trebuie să crezi în aceste reguli și dacă, la un moment dat, lucrurile nu merg atât de bine precum te așteptai. Ideea este să fii pe plus pe termen lung. Nu poți câștiga absolut toate pariurile.

Sunt 5 reguli de urmat la pariuri sportive de care te sfătuiesc să ții cont atunci când îți alimentezi contul. Ele se referă, în ansamblu, la un stil de joc responsabil care reduce procentul rezervat norocului în rezultatul unui pariu.

1. Un management riguros al banilor. Primul sfat este să nu pariezi niciodată mai mulți bani decât îți permiți. Rezervă un procent din venitul lunar pentru acest hobby, fără să defavorizezi fondurile pentru alte cheltuieli. Dacă l-ai epuizat, nu alimenta contul până luna următoare.

Dacă respecți managementul banilor, nu o să epuizezi niciodată banca. Nu risca niciodată mai mult de 5% din buget pe un pariu. În felul acesta, chiar dacă prinzi o serie de pariuri necâștigătoare, vei avea ocazia să recuperezi ce ai pierdut. Cea mai mare greșeală este să treci peste acest prag și să mărești miza pentru a recupera banii după câteva pariuri necâștigătoare.

Este bine să îți fixezi și o țintă de profit, ca să ai clar în minte pe ce cote să te concentrezi. Nu te lăcomi. La o bancă inițială de 500 de lei este imposibil să obții un profit de 1000 de lei într-o lună, dacă nu folosești strategia Easy Money. De fapt, chiar și dacă o folosești, pentru că, mai devreme sau mai târziu, vei pierde tot.

2. Joacă în special pariuri single. Deschide-ți conturi la mai multe case de pariuri online de top pentru a beneficia de cele mai bune cote și de opțiuni de pariere cât mai variate. Contează chiar și o diferență mică între cotele oferite de doi operatori pentru același pariu. Dacă pui 1000 de lei pe cotă 1.30 ai profit 300 de lei. Dacă cota este 1.35, profitul e mai mare cu 50 de lei, o sumă decentă.

Poate joci pe rezultat, pe cornere, pe cartonașe roșii, pe goluri marcate, pe handicapuri asiatice sau europene. Indiferent de tipul de pariu pe care ești specializat, este înțelept să pui pariuri single. Șansele ca un pariu să fie câștigător descresc o dată cu creșterea numărului de selecții de pe bilet.

 

 

3. Nu te baza pe ponturile găsite pe Internet. Sunt zile în care oferta este atât de bogată încât nu ai timp să analizezi toate meciuri. O analiză făcută corect ia cel puțin 30 de minute. În asemenea cazuri, după ce ai văzut ce e de pariat pe ligile pe care ești specializat, te mai poți inspira și din ponturile tipsterilor de pe Internet. Oricât de bun ar fi un tipster și oricât de mult și-ar dori să dea pronosticuri fără greșeală, e contraindicat să iei ponturile de-a gata. Treci prin propriul filtru sugestiile care ți se par interesante.

Nici nu are sens să mai spunem că este o naivitate să cumperi „ponturi sigure” de pe site-uri sau de la Facebook. Indivizii care vând așa ceva sunt niște impostori. În plus, am citit despre numeroase meciuri aranjate de mafia pariurilor care nu s-au încheiat cu rezultatul programat.

4. Ai mare grijă la pariurile live. Trebuie să ai nervi de oțel ca să faci față pariurilor live. Într-adevăr, ele îți pot crește banca rapid, dar la fel de repede te pot duce spre faliment. Betting live înseamnă decizii luate la cald. Adrenalina este un dușman de temut al managementului banilor, despre care vorbeam la punctul 1. Dacă joci pe meciuri în desfășurare, este un avantaj important să le și vezi.

5. Înscrie-te într-o comunitate de pariori online. Un parior poate învăța din greșelile sau din succesul altora. Forumul comunității pariorilor online din România este o sursă excelentă de inspirație. Acolo poți ține și un jurnal de pariuri, care este foarte folositor pentru perfecționarea în acest domeniu.

Facebook Comments
1
1

2 comentarii


 1. Nu incurajati aceste pariuri!Nu jucati!Nu va amagiti!Nu veti castiga niciodata!Pariurile sunt facute pt fraieri!Veti ajunge sa pariati impotriva propriei echipe pe care o sustineti!1 pauza,2 final,sau pe cartonase!Terminati!
  Toti spuneti ca jucati doar pe 1 leu,pt distractie!Nimic mai fals!Opriti-va!
  Dati nas jucatorilor,care pot influenta rezultate!
  Macar pe UTA,va rog din tot sufletul,nu mai pariati!
  Nu mai am cuvinte!A fugit Grahovacz!Ciuca s-a mutat in apartamentul sau!Va rog frumos!Buleica……No comment!

  0

  0
  Răspunde

 2. O vrăjeală seaca ,daca ai noroc câștigi nu este știință

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.