Baschet

Duel de pluton pe malul Someșului între U. Cluj și FCC ICIM Arad!





Pentru FCC ICIM Arad anul nu s-a încheiat cu meciul împotriva campioanei din Sf. Gheorghe. Mâine, de la ora 17, arădencele joacă la Cluj cu o formație care, la fel ca şi echipa de pe Mureş, nu se simte prea bine în acest sezon. Cel puţin deocamdată.

Combatantele ajung la această dispută cu aceeaşi linie de clasament, trei succes în 10 meciuri, cu plus la capitolul coşaveraj pentru trupa „galben-albastră“. Mai mult, ambele formaţii au suferit eşecuri runda precedentă, cea de-a doua a returului Ligii Naționale de Baschet Feminin. Dacă înfrângerea cu Sepsi nu surprinde în cazul arădencelor, dată fiind diferenţa de valoare dintre combatante, clujencele, vicecampioane în stagiunea precedentă, au cedat la Timişoara și au ajuns la patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri.

Așadar, se anunţă astfel un duel echilibrat, în care, la cum se prezintă datele problemei, FCC ICIM Arad are şansa ei pe terenul echipei pregătite de Dragan Petricevic. „Trebuie să continuăm să câștigăm meciuri după cele trei victorii pe care le-am obținut ca să ajungem la mijlocul clasamentului. Când se termină sezonul, vrem să fim mai sus decât sezonul trecut. Suntem împreună doar de o lună cu toate jucătoarele și este puțin pentru unele lucruri”, spune Bogdan Bulj, antrenorul arădencelor, pentru totalbaschet.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button