Necunoscutele Păcurar și Filaret: „Situații speciale, ar fi bine să rămâna, dar…”

Necunoscutele Păcurar și Filaret: „Situații speciale, ar fi bine să rămâna, dar...”

Conducerea „Bătrânei Doamne” a anunțat că se află în imposibilitatea de a mai plăti salariile din prima parte a campionatului, iar în acest sens a și reziliat amiabil contractele cu Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea și Daniel Florea. Pe lista de plecări se mai află și Tomas Svedkauskas, Cristian Scutaru și Paul Păcurar, cu mențiunea că acesta are o situație specială și se află în postura de a lăsa de la el.

Mijlocașul de 26 de ani nu mai poate evolua decât la Luceafărul Oradea în acest sezon dacă pleacă de la UTA. Dar și în curtea echipei lui Cristi Dulca sunt câteva necunoscute, cum ar fi cea a mutării în Valea Jiului pentru stagiunea de primăvară. „Păcurar mai are de discutat cu conducerea, încă nu știm exact ce face. Se știe că el mai poate juca doar la Luceafărul sau la UTA. Ar fi mai bine să rămână la noi, dar totul depinde de discuțiile pe care le are în aceste zile”, a spus antrenorul Cristi Todea înainte de primul antrenament al anului.

În prima parte a sezonului, cel mai aglomerat compartiment utist era cel defensiv, dar lucrurile s-au schimbat radical. După Ciucă, Adili și Asani, e foarte posibil ca arădenii să se despartă și de Scutaru, condiții în care fundașii centrali devin o raritate în lotul lui Todea. Cum nici situația lui Alex Manea nu e 100% rezolvată, utiștii sunt foarte interesanți și soarta lui Richard Filaret. Fundașul arădean a optat pentru o carieră de polițist și e posibil să renunțe la fotbal sau cel puțin să nu-l mai practice la nivel profesionist. „Filaret are o situație mai specială, încearcă să-și planifice viitorului, mai are ceva examene de susținut și, în funcție de rezultatele acestora, va decide ce este mai bine pentru el. Noi ni l-am dori la echipă, dar dacă el alege alt drum, îi dorim succes. Îl felicit oricum, căci de fiecare dată când a jucat a dat totul pentru echipă”, a mai spus „principalul” Bătrânei Doamne.

Din rândul achizițiilor certe, doar juniorul Denis Lazăr e de meserie fundaș central, în timp ce Flavius Dumbrăvean mai are de tras până să demonstreze că merită un contract cu gruparea de pe Mureș.

Facebook Comments
4
0

4 comentarii


 1. Păcurar şi Scutaru au plecat. Eu aştept titlul „UTA s-a despărțit de Ciucă şi Buleică”. Este adevârat ce scrie pe Prosport? Că echipa noastră a oferit sezonul trecut bani celor de la Dacia Unirea Brăila?? Aşa au declarat unii jucători de la ei…bani primiți de Sorin Frunză…deci pe lângă Suceava şi Brăila? Noi am cumpărat locul 3????

  9

  1
  Răspunde

 2. Altceva se spune,@Bebe si mai degraba inclin sa cred!!!Ca erau atat de siguri pe victoria la Braila,incat nu s-au sinchisit sa umble la butoane si au tratat meciul ”de sus”….,rezultatul se stiee, asa ca din disperare,(capul face,capul trage),au fost nevoiti sa incerce la Suceava,contra celor de la Sepsi!
  Mai departe,ce a fost acolo, a fost relatat pe larg,doar ce urmeaza nu se stie si din ce cauza se taraganeaza atat te mult?

  6

  1
  Răspunde

  1. @Giro Băiatul ăla care ne-a dat 2 goluri şi acum este în conflict cu gruparea din Brăila(Costel Roşu) a declarat ceva de genul…..că Sorin Frunză (care este şi direct sportiv la echipă) a luat bani să îi încurce tot pe Sepsi nu pentru meciul direct cu noi…cel puțin aşa scrie în Prosport….

   3

   0
   Răspunde

 3. @Bebe,acolo scandalul a fost cat casa!Antrenorul a fost primul care a iesit cu acuzatiile de blat asupra propriilor jucatori,care insa dezmint total!Doar nu va recunoaste Sorin Frunza car fi jucat vreodata invers?Celalalt o tine pe a lui,ca antrenorul a facut in asemenea fel formatia de pe teren,ca sa nu fie competitivi….
  Declara ca prefera sa se lase de fotbal…..
  Dar stii tu cum este….”hotul neprins,este negustor cinstit”!
  Si noi,cativa,avem banuiala maxima asupra unor elefanti,adusi pe cai mari in vara!
  Dar fara dovezi clare,s-ar numi calomnie!
  Candva se va afla cert,probababil faptele vor fi prescrise,mai ales dupa cum evolueaza legea justitiei!
  Nu trebuie sa fi mare filozof,ca sa intuiesti anumite jocuri sau jucatori dubiosi!
  Daca DNA-ul ar avea un cabinet special,dedicat doar pt.fotbal,mi-e teama ca nu am mai avea acest sport in Romania!
  Corectitudine inseamna salarii la zi,mari,dar si pretentii..Conditii de performanta maxime!Familiile fotbalistilor sa aiba totul asigurat!
  Pana atunci,oricine este coruptibil!Inclusiv conducerile si antrenorii!
  Pana cand banii adevarati vin doar la echipe care ajung sa joace in Europa,sau care vand jucatori pe bani grasi,in strainatate,fenomenul va persista!

  7

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.