UTA Arad

Bodea – întins serios de Țapoș la revederea după 5 ani de zile: „Sunt mai matur acum, sper să fac saltul mult așteptat chiar împreună cu UTA”





Terenul „Motorul II” a fost cadrul celui de-al treilea antrenament al anului pentru echipa fanion a Aradului. Față de ziua de marți când au pierdut trei jucători, antrenorii arădeni au câștigat unul și este vorba despre David Miculescu. Mijlocașul ofensiv de 16 ani a revenit de la lotul național Under 17 după numai două zile și asta pentru că selecționerul Sorin Colceag ar fi observat o problemă medicală, care – însă – i-a permis arădeanului să se antreneze cot la cot cu colegii săi astăzi. Totuși, lui Miculescu i s-a spus că rămâne în vederile echipei „tricolore”, cu șanse de a participa la Turul de Elită din primăvară, în Ungaria.

La capitolul noutăți îl trecem și pe Dan Țapoș. Învoit pe motive personale luni și marți, antrenorul cu portarii al „Bătrânei Doamne” și-a intrat în pâine. Și nu oricum, ci cu o ședință de pregătire destul de solicitantă, printre „beneficiari” fiind și noul…vechiul său elev, Roberto Bodea. Cei doi au mai lucrat împreună ani buni de zile la UTA, ultima oară făcând-o în sezonul 2011-2012. De atunci drumurile celor doi s-au separat și până azi nu au avut ocazia să lucreze oficial împreună la gruparea fanion restartată în 2013. Bodea a semnat contractul cu „roș-albii” și speră ca de această dată să iasă ceva (și) mai bun din colaborarea sa cu Țapoș. „Nea’ Dan mă cunoaște cel mai bine, fiindcă a lucrat cu mine de mic și chiar m-a ajutat mereu cu un sfat chiar dacă nu am mai activat la aceleași echipe. Mă bucur că suntem din nou împreună, sunt mai matur acum și sper să fac saltul mult așteptat în cariera mea chiar împreună cu UTA. Întotdeauna am spus că mi-aș dori să apăr în Liga 1, iar dacă o fac chiar în tricoul UTA-ei satisfacția e și mai mare. Știu că, probabil, voi mai avea de așteptat, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să dau totul la antrenamente și jocuri, să-l ascult mai mult ca oricând pe nea’ Dan. Oricum, pe această cale aș vrea să-i mulțumesc și lui Ovidiu Pașcalău, care are un merit important pentru revenirea mea la UTA, dar și lui Radu Anca, lui Roli Nagy și președintelui Petre Bulza, pentru ceea ce am trăit uman și fotbalistic la Cermei. Sper să pot ajunge la câteva dintre meciurile lor în retur și să-i susțin din tribună”, ne-a mărturisit Bodea, care-l va avea ca și principal concurent pentru tricoul de titular între buturi pe Alex Barna.

Alături de goal-keeperul de 24 de ani, și-au mai parafat înțelegerile cu UTA și mijlocașii Darius Buia și Mihai Petra. Primul vine tot de la Cermei, în timp ce „închizătorul” de 23 de ani a evoluat ultima oară la ASA Târgu Mureș.









Un comentariu

  1. Bravo Roberto!Mult succes!Am mare incredere in capacitatile tale!Felicitari si lui nea Dan Tapos!Este un nas fin si chiar munceste enorm,separat fata de echipa de seniori,cu juniorii!UTA/Atletico!Intamplator am asistat la unele antrenamente ale dansului cu portarii si am ramas placut impresionat,de calmul,rabdarea si luciditatea cu care munceste cu ei.
    Unui senior ii spune direct ce are de spus,dar cu copiii nu este la fel…Mai o gluma,mai o dojana voalata,mai cate o repetare de exercitiu,fara nervi,fara cearta!
    Cat despre Ovidiu Pascalau,il cunosc personal si mi se pare un om „dintr-o bucata”!Adica nu are „buzunare ascunse”,sau vorbe prin spate!O spune directa,ceea ce are de spus!
    Simplul fapt ca Bodea si-a facut „temele de casa”,langa Ovidiu Pascalau,imi dau mari sperante in evolutia lui Robi la UTA!
    Ce naiba?Pepiniere de juniori,UTA a avut mereu!De portari?Cat incape!Nu am inteles niciodata,in ultimii 2 ani(,nu mai mult) din ce cauza la poarta noastra, am avut doar emotii!
    In rest?Sangele,apa nu se face!Atat Radu Anca cat si Rolly Nagy sunt constienti la faptul ca Cermeiul a pierdut in favoarea UTA-ei,niste jucatori importanti!Dar daca nu au dorinta de a promova,atunci din ce cauza s-ar opune?
    Domnului Petre Bulza,i-as transmite doar felicitari,pt ce face la echipa pastorita de catre dansul!Nu stiu cati mai sunt asa?
    In mod normal,acum si Meszar@co. ar trebui sa-i cedeze anumiti jucatori,la schimb,pt interesul ambelor echipe!Doar de castigat ar fi,reciproc!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button